Kan Duck Egg erstattes av personer med alvorlige kylling egg allergi?

April 8

Kan Duck Egg erstattes av personer med alvorlige kylling egg allergi?


Kylling egg allergier resultat av en reaksjon på de proteiner som finnes i egget og kan være forårsaket når egget, enten inntas eller berører huden. Allergien er mest sett i babyer og småbarn.

Hyppighet

Om 1,5 prosent av alle små barn viser tegn på kylling egg allergi. Men de fleste vokser reaksjons over tid. Hvis du er allergisk mot egg, kan du fortsatt være i stand til å tolerere dem bakt som ingredienser i mat som kjeks.

Erstatte Duck Egg

Mange mennesker som viser tegn på allergi mot kylling egg tåler proteinene i egg av andebryst eller annen fugl ganske godt fordi de skiller seg fra hønseegg. Men hvis du har en alvorlig allergisk reaksjon på kylling egg, er det anbefalt å få en lege mening før man spiser and egg.

symptomer

Allergiske reaksjoner på noen egg er vanligvis milde og involvere elveblest og noen ganger hevelser rundt øynene og munnen. Mindre vanlig, kan alvorlige reaksjoner oppstår og barn kan fremvise magesmerter, pustevansker og oppkast. Symptomene oppstår vanligvis i løpet av minutter egg forbruk eller kontakt.