Hvordan bruke Pennyroyal som en Bug Repellent

September 20

Hvordan bruke Pennyroyal som en Bug Repellent


Pennyroyal er en utrolig effektiv naturlig bug frastøtende. Bare plante Pennyroyal rundt huset ditt kan hindre insekter fra å ta opp residens i bakgården, og holde en vase av fersk Pennyroyal i et rom kan ikke bare drive potensielle skadedyr unna, men drepe de som allerede opptar området. Pennyroyal eterisk olje fungerer også som en bug frastøtende å holde unna flått, mygg og andre bitende og stikkende skadedyr. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du bruker Pennyroyal som en bug frastøtende.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Pennyroyal som Bug Repellent

1. Hell to kopper vann inn i sprøyteflaske. Destillert vann er best for dette, men du kan også bruke vann fra springen.

2 Rist opp vannet med 10 dråper Pennyroyal eterisk olje. Den Pennyroyal bør blande grundig med vann.

3 Legg 2-4 dråper eucalyptus og sitrongress essensielle oljer. Disse urtene også kjempe bugs, men deres viktigste formål i dette insektspray er å forbedre lukten. Pennyroyal er litt bitter og noen mennesker finner det mildt støtende.

4 Spray Pennyroyal frastøtende på din hud. Hold den unna øynene. Gravide kvinner bør unngå nærhet til Pennyroyal helt.

5 Mist husdyr, planter og til og med utendørs sittegrupper med Pennyroyal spray for å holde irriterende bugs i sjakk. Fordi spray er helt urte og naturlig, vil det ikke skade hvis du får det på hendene eller innta små mengder. Men det smaker ganske forferdelig, så ikke spray det i nærheten av mat.

Hint

  • Gravide kvinner kan bli negativt påvirket av Pennyroyal og bør ikke bruke denne bug frastøtende.