Hypnose Bånd for Weight Loss

September 8

Hypnose kan hjelpe pasienter omprogrammere hjernen, for å legge til eller fjerne visse handlinger. Når det gjelder vekttap, er hypnose brukes til å programmere hjernen for å spise godt, kontrollere porsjoner, tenke positivt og få mosjon. Ifølge hypnotisør Bianca Hitt, kan hypnose være et verdifullt verktøy når det brukes riktig.

Prosedyre

En hypnoterapeut er en profesjonell som bruker verbal repetisjon og visuelle bilder for å indusere en endret bevissthetstilstand. Hypnose kassetter er skapt av hypnotherapists å høre hjemme. Avslappende musikk eller naturlyder kan spilles i bakgrunnen for å indusere en større tilstand av velvære. Den hypnoterapeut vil gi instruksjoner, mentale bilder og assosiative verktøy å bruke for vekttap.

I en avslappet og meditativ tilstand, teorien om hypnose hevder, vil disse forslagene har blitt implantert inn i underbevisstheten for hjernen å assosiere med senere. Det er best å ha senket belysning og en behagelig romtemperatur i et rom som er rolig, avslappende og uten avbrudd og distraksjoner. Hvis du har dårlig tid, kan du også lytte til kassetter mens rengjøring huset, lage middag, eller til og med når du sover, så de positive meldingene kan likevel ha en effekt.

Varighet

Ifølge Mayo Clinic, vil en omfattende hypnose vekttap program vare så lenge som pasienten føler det er nødvendig. Generelt, et kurs i behandling varer åtte uker. Lengre eller kortere, selvstyrt kurs er også tilgjengelig. Pasientene kan også bruke tape mens du ser en hypnoterapeut, og fortsette selv når behandlingen er avsluttet, for å holde fokus på sine mål.

forventede resultater

Mengden av vekten tapt etter en bestemt hypnose diett kan variere, fordi noen mennesker reagerer spesielt godt til hypnose og synes det er den beste måten å endre hele livsstilen. Kosten kan oppleve at hypnose er en god måte å supplere sin innsats og at det hjelper dem til å opprettholde en positiv tankesettet og holde det gående.

Complementary Therapy

Hypnotisør Rosemarie Schulman tyder på at i tillegg til en hypnose program for vekttap, kan det være gunstig å delta i og bruke et treningsstudio eller helsestudio. Insentiv til å få bevegelse og mosjon, sammen med hypnotiske forslag for å miste vekt, løse vekttap problemet fra to ulike modaliteter, hjernen og kroppen. Samordne innsatsen gjennom flere disipliner --- som søker rådgivning for å forstå den følelsesmessige komponenten i et vektproblem --- kan også bidra til å øke pasientens suksess.

motstå Hypnose

Hypnose tape er ofte laget som guidede meditasjoner og er ikke en one-size-fits-all løsning. Hvis en pasient er i stand til å gå inn i en hypnotisk tilstand, kan det være på grunn av ubehag med hypnoterapeut eller tape. Hvis du synes du er resistente eller ute av stand til å falle inn i en tilstand av velvære å fokusere på forslagene, prøv en annen terapeut eller en annen form for opptak.