Om GERD diett behandling

June 25

Den GERD kosthold behandlingen er utviklet for å lindre symptomene på gastroøsofageal reflukssykdom, eller Gerd, som oppstår når slimhinnen i spiserøret er utsatt for magesyre, skaper symptomer som en brennende ubehag i brystet eller magen og vedvarende halsbrann.

Identifikasjon

Den GERD kosthold krever en generell nedgang i kalorier og fett. Store måltider bør unngås. En diett høy i fett og kalorier kan øke sjansene for reflux oppstår. Personer med GERD som er ekstremt overvektige eller fete bør oppsøke en vekt-tap plan, som fedme tendens til å fremme reflux.

Egenskaper

Den GERD kosthold behandlingen grenser kaffe og sjokolade. Personer med GERD må kanskje unngå sitrus juice, alkohol eller brus, som de pleier å fremme reflux. Men disse matvarene ikke påvirke alle individer som har GERD.

effekter

Personer som har GERD bør konsultere med en lege eller kosttilskudd spesialist for å designe en diett plan som er riktig for dem. Under konsultasjonen, forteller kostholdsekspert hva bestemte matvarer utløser symptomer på GERD. Din kostholdsekspert kan du holde en food journal, eller en detaljert oversikt over maten du spiste og hvordan du følte etter at du spiste dem. Et mat journal vil hjelpe deg med å identifisere matvarer som utløser smertefulle symptomer på GERD.

betraktninger

I tillegg til å følge en streng diett, bør personer med GERD unngå iført trange bukser som legger press på magen. De bør også unngå napping eller gå til sengs etter et måltid. Røyking bør også unngås, da det fremmer acid reflux og kan resultere i et overskudd av magesyre.

betraktninger

I tillegg til kosthold og livsstil endringer, kan personer med GERD trenger å kontrollere sine symptomer ved å ta over-the-counter antacids og H-2-reseptorblokkere som Pepcid AC. Hvis symptomene er alvorlige nok, kan reseptbelagte styrke medisiner være nødvendig.