Natural Bodybuilding Diet

December 20

En bodybuilding diett krever en disiplinert treningsprogram og kosthold. Maten spist på en bodybuilding program må være sunn og mettende for å opprettholde et vanlig treningsprogram. Visse matvarer vil hjelpe deg å oppnå dette målet raskere enn andre.

Høykvalitets protein

Protein er en bærebjelke i enhver bodybuilding diett, men ikke alle typer proteiner er ideelle. Du ønsker å innta sunne proteinkilder som fisk og fjærfe. Fisk er full av omega-3 fettsyrer, som hjelper immunforsvaret og gjenoppbygge aminosyrer brutt ned fra vektløfting. Kylling og svinekjøtt er lav i mettet fett, så lenge de er bakt eller stekt. Unngå å spise disse kjøtt når de er panert eller stekt. Spis rødt kjøtt sparsomt fordi disse inneholder mettet fett og kan øke kolesterolet og legge til en massiv mengde unødvendige kalorier til kosthold.

andre Proteiner

Hvis kjøttet ikke er for deg, finnes det andre måter å skaffe protein. Soyaprodukter og myseproteiner er perfekte eksempler. Soya produkter inkluderer tofu, miso, tempeh, soyamelk og noen frokostblandinger som er beriket med soya. Dette er et levedyktig alternativ for vegetarianere eller folk som ikke liker å spise mye kjøtt. Fordi soya er en plante produkt, inneholder det ingen kolesterol, svært lite fett og få kalorier.

Protein shakes bruker whey protein er et annet alternativ utenom vanlige proteinkilder. Disse vibrering er laget av en komponent av kumelk og inneholder lite fett og kalorier. Whey protein pulver er funnet i spesialitet ernæring butikker. De kan brukes til smoothies og shakes og med supper.

Egg og eggehviter er svært rik på protein. Eggeplomme inneholder mer kalorier som de hvite. Skille hvite fra eggeplomme eller du kan kjøpe bearbeidede eggehviter fra dagligvarebutikk eller helsekost butikk.

Vann & Fiber

Vann er viktig for en kroppsbygger, fordi det bidrar til å erstatte væske tapt mens du trener og øker synligheten av kuttet muskel. Det siste er spesielt viktig for de som konkurrerer i fitness konkurranser.

Fiber er viktig for de som ønsker å kaste litt overflødig fett. Det kan regulere blodsukkernivået og gjør at du føler deg mett lenger. Noen gode kilder er linfrø, epler, hvetekli, belgfrukter og hele korn brød.