Hvordan arbeide med Crystal Energy

September 18

Balansere energi med krystaller ved å arbeide med chakraer eller energisentre. Krystaller balansere chakraene ved å stimulere chi (energi) i hele kroppen-sinn. Når du arbeider med krystaller, rense og lade stenene på riktig måte for maksimal effektivitet. Velg krystaller å matche vibrasjonen balansen du vil opprette. Medisinsk bruk av krystaller er strengt folklore og bør ikke anses som legitim medisinsk behandling.

Bruksanvisning

Arbeide med Crystal Energy

1 Rens krystaller. Nettstedet beskriver EnergyHealingInfo.com prosessen. Kjør kjølig vann over krystaller som du holder dem i hånden. Plasser krystaller i et ikke-metallisk bolle, dekker med renset vann. Legg en spiseskje havsalt. Virvle vann for å blande saltet. Sett bollen på bakken med tilgang til måneskinn --- fortrinnsvis en fullmåne. La bollen til å sitte i minst 24 timer, eller til og med fra fullmåne til fullmåne. Skyll krystallene under rennende vann. Lufttørke.

2 Charge krystaller med kroppens energi ved fullmåne. Bær stein i lommen for å lade. Ikke plasser i en lomme med metallgjenstander. The New Age-serien, «Forbedre Your Mind, Body, Spirit" gir instruksjon for lading krystaller. Tenn et røkelse og et rødt lys for å representere elementene, luft og ild. Før krystall gjennom røyken å lade med energiene i luften. Før krystall gjennom flammen å lade med ild energi. Dryss renset vann fra et skall eller skrøpelige bollen på steinen, lader den med vann energier. Deretter plasserer krystall i en liten mengde jord. Visual jordens energi lade krystallen din. Til slutt, gni røkelse eller sandal tre olje over stein for å lade den med energi. Hold belastet krystall innpakket i lite stykke silke.

3 Beskytt deg mot stresset med ametyst. Ifølge "Forbedre Mind, Body, Spirit," gamle egypterne gjennomført ametyst når de reiste for å beskytte dem fra bedrag. Når du har renset og belastet ametyst krystall, bære stein i lommen. Hold ametyst i hånden mens meditere for å fremme klar tenkning og å stimulere intuisjon. "Styrking Mind, Body, Spirit" foreslår å holde en ametyst stein til hodet for å lette migrene eller depresjon. For migrene, gni litt av lavendel essensielle olje på steinen for lavendel er beroligende egenskaper.

4 Arbeid med karneol å fremme lykke og å inspirere til håp. Red karneol har blitt brukt av muslimer og buddhister som et symbol på fred og lykke. "Styrking Mind, Body, Spirit" anbefaler å bruke karneol å fremme helse. Plasser karneol på bunnen av ryggraden (sakral chakra) redusere ryggsmerter eller for å forbedre fordøyelsen.