Hvordan få en VA kiropraktor

August 20

Hvordan få en VA kiropraktor


The Department of Veterans Affairs (VA) tilbyr kiropraktikk tjenester for kvalifiserte veteraner på 36 Veterans Affairs Medical Centers per mai 2010. Mengden av tilgjengelige kiropraktikk tjenester har vært planlagt å øke i årene som kommer på grunn av bestått av Chiropractic Care tilgjengelig for alle Veterans loven. For å få VA kiropraktisk behandling, må du være registrert i VA helsemessige fordeler System og bli henvist til en kiropraktor med din primære omsorgsperson.

Bruksanvisning

1 Søk om VA Helsemessige fordeler hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan søke om ytelser enten på nett, over telefon, via post eller ved å besøke en VA sykehus. Hvis du velger å søke om ytelser på nettet, fylle ut et 10-10EZ form ved hjelp av den elektroniske funksjonen (se Ressurser). Per oktober 2010, fylle ut 10-10EZ Form online krever at Adobe Reader 9.2 være installert på datamaskinen som brukes til å fylle ut skjemaet.

2 Besøk noen VA sykehus for å søke om VA Helsemessige fordeler personlig eller ringe VA hvis du velger enten som det beste alternativet for deg å søke om ytelser. Ring VA kundeservice på 877-222-8387 for å søke om ytelser på telefon. Når du er ferdig med å søke om fordeler over telefon, vil VA sende deg en kopi av det utfylte søknads å signere og sende tilbake til dem. Ring VA eller VA sykehus direkte for å sikre at du tar alle nødvendige dokumenter og identifikasjon før for å søke om helsemessige fordeler i person.

3 Skriv ut 10-10EZ skjemaet fra tilgjengelige VA linken (se Ressurser) eller ring VA kundeservice på 877-222-8387 og be dem om å sende deg en 10-10EZ dersom du bestemmer deg for å søke om ytelser på den måten. Fullfør 10-10EZ skjema og deretter sende eller levere den personlig til noen lokale VA medisinske anlegget.

4 Planlegge en avtale for å se din VA primære omsorgsperson. Hvis du nylig har søkt om VA helsemessige fordeler, må du vente med å få godkjenning som du har fått helsemessige fordeler før du gjør en avtale. Hvis du allerede er registrert i VA helsemessige fordeler, ringe og planlegge en avtale for å se din VA primære omsorgsperson. Du kan ringe VA 877-222-8387 hvis du trenger telefonnummeret til din primære omsorgsperson.

5 Møte med den primære omsorgsperson og be om å se en VA kiropraktor. Hvis den primære omsorgsperson deg tillatelse til å se en kiropraktor, vil du bli gitt nødvendig kontaktinformasjon å planlegge en avtale med den tildelte kiropraktor. Hvis du ikke har en VA kiropraktor i ditt område, men har blitt godkjent kiropraktisk behandling, vil en sivil kiropraktor bli tildelt deg og betalt for uten kostnader for deg.