Hvordan finne en kvinnelig lege

September 21

Hvordan finne en kvinnelig lege


Å finne en ny lege kan være nødvendig for en rekke årsaker. En endring i medisinsk tilstand, geografisk plassering eller forsikring kan alle være faktorer i din beslutning om å søke en ny lege. Å finne den rette legen er en personlig avgjørelse, og velger en kvinnelig lege er en av de mange valg tilgjengelig. Du kan finne kvinnelige leger i ditt område og velge den beste helsepersonell for dine behov ved å stille spørsmål før en beslutning.

Bruksanvisning

1 Lag en liste over sykehusene i ditt område. Merk på listen som er lokalisert nærmest huset ditt og fremheve de sykehusene som du foretrekker basert på tidligere erfaringer. Hvis du er ny på området, spør venner, kolleger og naboer for informasjon om lokale sykehustjenester.

2 Kontakt din helse forsikringsselskap og snakke med en kundebehandler. Har agenten gi deg navn og telefonnummer til leger i ditt område som godtar din forsikring plan. Informer agent som du ser bare etter en kvinnelig lege og be om en liste over navn og kontaktinformasjon for kvinnelige leger som aksepterer dekningen. Skriv ned alle leger som er nevnt.

3 Call legekontorer og medisinsk praksis i ditt område basert på listen du opprettet. Spør om de godtar nye pasienter og be om en kvinnelig lege er i staben. Spør hvilke sykehus i ditt område den kvinnelige legen er tilknyttet og sørg for at det er på listen du forberedt. Skriv ned navnet og plasseringen av den kvinnelige legen. Spør resepsjonist eller planleggeren om praksisen godtar bestemt helseforsikring.

4 Kontroller at helseforsikring dekning er akseptert. Kontakte forsikringsselskapet og spørre om den kvinnelige legen du har valgt er dekket under planen.

5 Ring legekontoret flere dager før planlagt avtale for å bekrefte dato og klokkeslett. Kontroller at du vil se en kvinnelig lege og har resepsjonisten notat i filen som du foretrekker å se en kvinnelig lege.

Hint

  • Hvis du ikke har sykeforsikring, utføre de samme trinnene ved å bruke den lokale telefonboken eller en Internett-søk for å utarbeide en liste over navn og kontaktinformasjon for leger i ditt område. Hvis du er en cash-bare pasienten, diskutere kontor kostnader når du planlegger din første avtale.
  • Ikke ta kontakt med en lege på hans personlige telefon eller hjemme uten tillatelse.