Parasitt rens Diet

February 14

En parasitt rens diett er utformet for å tømme kroppen for parasitter innleide fra feil stekt kjøtt, fisk, fjærfe eller fra en rå mat som ikke ble rengjort godt. Her er noen av de matvarer som kan inkluderes i en parasitt rens kosthold.

Identifikasjon

Parasitter lever i jorda og på rå mat. Dyr kan også overføre parasitter til sine eiere. Spise en parasitt rens diett av hvitløk, hele grønnsaker og frukt vil bidra til å styrke immunforsvaret. Svart valnøtt skrog og malurt tatt som et skjær arbeid for å drepe og fjerne parasitter fra kroppen (se Ressurser).

Betydning

Venstre ukontrollert, parasitter vokse og formere seg. Symptomer på parasitter varierer fra dårlig søvn, tenner sliping om natten, en apetitt eller plutselig vekttap.
Du kan bekjempe parasitter ved å spise en parasitt rens diett opp til tre ganger i året for å sikre at du ikke spiller "host" for uønskede parasitter.

Egenskaper

Spis lett dampede grønnsaker til hvert måltid med dampet brun ris og masse kokt, knust hvitløk. Non-søt frukt mellom måltidene, som epler og druer, er fine.

fordeler

Huden kan fjerne, hodepine eller "uklar tenkning" kan ikke lenger plager deg, og fordøyelsen kan forbedre. Du vil bli absorbert mer av næringsstoffene fra maten du spiser, som parasitter ikke vil være der for å mate dem før deg.

Misforståelse

Det er en misforståelse å tro at å spise sushi betyr at du vil "automatisk" har parasitter. Å spise wasabi, den brennende grønn lim, med sushi hver eneste gang er en måte å holde parasitter i sjakk. Hvis du er usikker, spiser bare på top-notch sushi formidlere og spise en parasitt rensing diett minst tre ganger i året.