Non-Døsig Alternativer til Serotonin

October 10

Non-Døsig Alternativer til Serotonin


Den menneskelige hjernen produserer et hormon som kalles serotonin, som er ansvarlig for grunnleggende lykke nivåer. Hvis hjernen produserer for lite eller for mye serotonin naturlig, nerve-relaterte tilstander er mulige. Vanligvis leger foreskrive reseptbelagte legemidler som kalles serotonin reseptorer å håndtere ubalanser. Men mange av disse medikamentene forårsake døsighet og andre uønskede symptomer på treghet. Noen alternativer behandlinger er mer gunstig for årvåkenhet.

Johannesurt

Johannesurt er en urt som brukes noen ganger av de samme grunnene som serotoninreseptorer, som inkluderer angstanfall og noen former for depresjon. Det er tatt som en te, kapsel, pille eller væske, og det krever ikke en legens resept. Bivirkningene synes ikke å konsentrere seg om tretthet, selv om det er noen ganger brukt for søvnproblemer. De oppførte bivirkningene er en mulig lysfølsomhet, mageproblemer, tørr munn, seksuell dysfunksjon og tretthet.

kava

Kava, en urte produkt ofte tatt som en drink, inkludert te, har beroligende effekt som ligner på serotoninreseptorer, men uten døsig aspektet. En av de sterkeste trekk er at det holder tankene signal som det letter stress og angst hos en naturlig måte; ifølge Kava Root.com, oppfordrer den glade, rolige følelser. Det er også kjent som piper methysticum, og dens opprinnelse er i det sørlige Stillehavet, som starter i Melanesia, der den vokser vilt. Dens historie innebærer både seremonielle og medisinsk bruk, alle relatert til sine beroligende egenskaper og effekter.

Azaspirones

Reseptbelagte legemidler, noen ganger brukt i stedet for serotoninreseptorer, er fra familien til Azaspirones, som er en gruppe medisiner som brukes til å behandle symptomer på angst. Brukere bør ikke forvente umiddelbare resultater. De jobber gradvis, vanligvis over en tidsramme på flere uker. Men disse stoffene er fri for sterke bivirkninger. De ikke forårsake døsighet, og de heller ikke tendens til å skape minne eller balanse problemer. Ifølge Angst Secrets.com, "Det har ikke blitt sagt å forårsake at" ut av det! følelse."