Hva er fordelene med Shaklee vitalizer Gold?

July 22

Hva er fordelene med Shaklee vitalizer Gold?


Shaklee vitalizer Gold er et multivitamin produsert for personer 50 år og eldre. Konsernet hjemmeside forklarer at ingrediensene er designet for å være effektive i systemer av eldre voksne.

Trustworthy Brand Name

I 1915 grunnlegger Dr. Forrest C. Shaklee oppfunnet alle naturlige "vitalisert Minerals", en av de første multivitaminer i verden.

Avansert teknologi

Tolv kliniske studier og 80 bio-optimalisert næringsstoffer, støtte Shaklee Corporation påstand om at vitalizer Gold har den beste spekter av vitaminer, mineraler, antioksidanter, anti-aldring fytokjemikalier, omega-3 fettsyrer og probiotika.

Fungerer på hele kroppen

Den vitalizer Gold inneholder 1200 IE vitamin D og syv forskjellige former av omega-3 fettsyrer. Det antas å supercharge vitalitet og styrke immunforsvar. Ifølge resultater funnet i studier presentert på Shaklee nettsiden, kan vitalizer Gold øke helse i hjerte og hjerne, bein og ledd og fordøyelsessystemet.

Lett å absorbere

Sammensetningen av næringsstoffene i vitalizer Gold hjelp pillene absorbere raskere. Dette er til hjelp i å bygge nye celler i de lavere arbeids absorpsjon systemer av eldre mennesker.

Kvalitetskontroll

Med opptil 350 strenge kvalitetskontroll tester for metaller, forurensning og plantevernmidler og mer enn 1000 kvalitetskontroller hver gang en gruppe med vitalizer er pakket, oppfyller produktet høye standarder for kvalitet. Det er ikke tilsatt kunstige smaker, sweeteners, farger eller konserveringsmidler, og produktet glutenfri.