Hemmelighetene til å bygge muskler raskt

March 11
Hemmelighetene til å bygge muskler raskt

Øke muskelmasse ikke bare forbedrer utseendet ditt og bygger styrke, men også bidrar til å stabilisere leddene og øker stoffskiftet. Hvis du er seriøs om å bygge muskler raskt, er det viktig at du går for en fysisk eksamen først. Vekt trening legger ekstra belastning på ledd, muskler og hjerte. Når du får grønt lys, kan du prøve noen styrke-trening hemmeligheter som kan hjelpe deg å bygge muskler på kortere tid.

Styrke Tren Morning

Hvis du ikke er en morgenfugl, kan du gå glipp av på en mer effektiv muskel-building tilnærming. Testosteron er kroppens nøkkel muskelbyggende hormonet og når sitt høyeste nivå i morgen, bemerker Jorge Cruise, forfatter av "8 minutter om morgenen til Lean ben og tynne lår."

Slå opp settene

Under hver vekt-trening, legge til noen super å brenne fett raskere og bygge muskler raskere. Super innebærer å fullføre to øvelsene rygg mot rygg i stedet for å ta en kort pause i mellom hvert sett. Ifølge Tom Venuto, forfatter av "The Body Fat Solution," supersetting kan være en overlegen fettforbrennende trening fordi du trener og bygge muskler på kortere tid. Den setter en større belastning på musklene dine slik at de brenner kalorier raskere. Din supersett kan inneholde to sett med oppgaver rettet mot samme muskelgruppe eller forskjellige muskelgrupper.

Hopp vekt maskiner

Mens stabilitet og kontrollert bevegelse av vekt maskiner hjelpe nybegynnere, pensjonister eller folk med leddproblemer, er de ikke så effektiv på å bygge muskler som frie vekter. Fordi maskinen styrer bevegelsen, er det bare noen muskler inngrep i de bevegelser, i henhold til "Muscle Medicine". Hvis du er en djevel for maskiner, gjør et poeng av å bruke forskjellige dem til å trene så mange muskler som mulig. Ellers begynne å trene med frie vekter på treningsstudio eller hjemme.

Ta en dag fri

En av de vanligste feilene nybegynnere gjør når du bygger muskler er å trene hver dag, konstaterer John Little, forfatter av "Begynnelsen Bodybuilding." Muskler og styrke økning i løpet av hvileperioder mellom dine styrke-trening, ikke mens du faktisk trening. Jo mer du trener, jo mer tid musklene trenger for å komme seg og vokse. Få raskere resultater ved å ta en fridag i mellom treningsøktene. Denne tilnærmingen reduserer også risikoen for skader, slik at du kan holde muskel-building oppdrag på sporet.

betraktninger

Endre kosthold kan også hjelpe deg å bygge muskler raskere. Bytt til magre proteinkilder som magert kjøtt, skinn fjørfe og magre meieriprodukter i stedet for fattier alternativer. Velg sunne karbohydrater som hele korn, grønnsaker og frukt enn raffinerte karbohydrater. Velg sunne kilder til fett som ekstra virgin olivenolje, nøtter og frø i stedet for smør.