Hvordan du kan oppdage helseproblemer ved å se på Tongue

July 9

Hvordan du kan oppdage helseproblemer ved å se på Tongue


Tungen er en av de mest informative musklene i body.The tungen kan fortelle deg hva som skjer med din helse hvis du kan lære å lese den i en nøyaktig manner.Discover helseproblemer ved å se på tungen og får foran din sykdom. Her er noen tips som jeg har funnet at du kan observere selv.

Bruksanvisning

1 Tungen hjelper deg med mange ting som du gjør hverdagen din life.Without tungen; du vil ikke være i stand til å snakke, tygge, smak og swallow.Realizing hvor avgjørende tungen er for alle er tatt for granted.You kan lese tegnene på tungen å pin peker helseproblemer også.

2 Vi lurer alltid på hvorfor leger ber oss om å åpne vår munn vidt å undersøke våre tunger. Dette gir dem en rask døren som skal åpnes til helseproblemer som vi måtte ha.

3 Betent eller hoven tunge:
Dette skiltet av tungen kan realate av mangel på ernæringsmessige mangler som vitamin B. De fleste mors vet at når sår er funnet på et barns tunge, at feber er på vei oppover.

4 tips Tongue:
Tuppen av tungen forteller oss at helseproblemer kan forekommer i hjertet og tynntarmen area.When en rød ordnede eller røde prikker blir funnet, kan dette være et tegn på stress og angst. Det kan også peke på forhold som for eksempel cøliaki, tvangslidelser eller en fobi.

5 Bak tips Tongue:
Dette området peker på åndedretts og immunsystemet. Rødhet og røde prikker her kan også fortelle oss om et respitory infection.This inkluderer bronkitt og lungebetennelse, eller emfysem.

6 Høyre og venstre side av tungen:
Dette området kan peker i retning av leveren area.When tungen forstørres, vil man oppdage tenner markeringer på sidene av tongue.This kan peke på et leverproblemer, hepatitt, en forstørret lever eller en fettlever, en vanlig bivirkning av diabetes. De kan også indikere lav energi, oppblåst rundt nedre ribben eller abdominal hevelse. Hvis en discolorization av blå-grønn eller lilla flekker på tungen sidene, kan du ha en mer alvorlig tilstand, for eksempel leverkreft eller skrumplever.

7 Center of Tongue:
Dette området av tungen peker mot fordøyelses område av body.The bukspyttkjertel, mage eller milt står i forhold here.A rødhet med en gulaktig belegg kan forekomme på tungen peker til sure oppstøt og Crohns sykdom.

8 Baksiden av Tongue:
Dette peker på nyren og blæren område av body.A tykk, gul belegg vil dannes på baksiden midten av tongue.If denne blir detektert; du kan være en kandidat for nyrestein eller en blære infection.Kidney fiasko er heller ikke utelukket her.

Hint

  • Rødhet i Tongue viser også at kroppen din mangler enkelte vitamines.You kan være mangler vitamin B eller vitamin B-12. En daglig sjekk til tungen kan hjelpe deg avverge noen sykdom eller helseproblem er som kan være begynnelsen. Gjør en daglig sjekk på deg selv for å holde deg informert.
  • Jeg er ikke en lege. Denne informasjonen er hva jeg har forsket på min egen.