Hvordan man skal håndtere en datter i fengsel

September 22
Hvordan man skal håndtere en datter i fengsel

Å få en samtale som din datter er i fengsel kan være traumatiserende, forvirrende og skremmende. Du har sannsynligvis ikke er sikker på hva du skal gjøre, og det er ikke noe du ønsker å diskutere med dine kolleger eller venner. Forstå prosessen og hvordan man skal håndtere å ha en datter i fengsel vil bidra til å redusere stressnivået.

Før Court Utseende

Trinn 1

Ring fengsel. Personalet der vil ha en oversikt over hvorfor hun ble arrestert, nøyaktig hva hennes avgifter er og om hun har en obligasjon hvor mye det er. En obligasjon er beløpet hun enten må betale eller ha en kausjonist satt opp slik at hun kan bli løslatt i påvente av hennes hoff dato. Spør fengselspersonell hva fengsel policy er på besøker timer og sette opp et besøk hvis hun vil være der mer enn et par dager.

trinn 2

Bestem om du ønsker å kausjon henne ut. Hvis datteren din har kjørt med feil gjeng, er involvert i narkotika, voldelig atferd eller du tror hun vil forsvinne og ikke delta retten hvis du hopper henne ut, kan du bestemme deg for å forlate henne i fengsel til hennes hoff dato. Hvis du registrerer for en obligasjon og hun ikke gå til retten, vil du til slutt være ansvarlig for hele bindingen beløpet. Hvis hun jobber, har barn eller medisinske forhold, kan det være lurt å binde henne ut.

trinn 3

Godta en telefonsamtale. Hvert fengsel har sin egen policy på hvordan og når innsatte kan ringe. Sett opp telefonen konto slik at hun kan. Du trenger ikke å godta noen samtaler hvis du velger å ikke, men å akseptere minst ett for å diskutere hva som skjedde, bestemme hvordan hennes sak og liv vil bli håndtert mens hun er låst opp, og for å fortelle henne at du elsker henne kan gjøre begge du føler deg bedre. I løpet av denne samtalen, etablere hvor mange telefonsamtaler en uke du er villig til å akseptere, da hennes domstol datoer er og annen viktig informasjon.

etter soning

Trinn 1

Skriv til henne. Letters holde dem i kontakt med omverdenen, lar dem få vite noen bryr seg og kan gi dem trøst. Forstår at hun ikke kan skrive så ofte som du skriver til henne. Forventer henne til å skrive tilbake med noen bokstaver er rimelig.

trinn 2

Send bilder. De fleste fengsler har regler om hvor mange bilder på en gang kan du sende inn, og hvor mange hun kan ha i cellen sin. Finn ut fra fengselet hvor grensene er og sende bilder regelmessig for henne å bytte ut. Mange fengsler har restriksjoner på bilder som viser for mye hud. Spør også fengsel om trykte artikler, er akseptabelt farget papir. Hvis ja, og hun har barn, kan de sende tegningene hennes, og du kan sende henne morsomme fakta og vitser som du skriver ut fra Internett. Hvis farget trykt papir ikke er tillatt, bare slå skriveren til å skrive ut bare svart og skrive hva du ønsker å sende.

trinn 3

Besøk henne. Fengsel vil fortelle deg de besøker timer, som kan være annerledes nå som hun har blitt dømt. Under besøket være positive. Holde henne informert om familie og venner og la henne vite at du elsker henne og stå ved henne selv om du ikke godta hva hun gjorde.

Trinn 4

Sette penger på bøkene sine. Fengsler har commissary kontoer der du plasserer penger i din datters navn, og hun er i stand til å kjøpe ting fra fengselet sin kommissær listen. Personlig hygiene elementer, papir, penner og frimerker, snacks og gratulasjonskort er eksempler på ting som finnes på commissary lister. Hun trenger ikke mye penger. $ 10 til $ 20 i uken bør holde henne i snacks og skrivesaker. Vær oppmerksom på at det å se sykepleieren kan koste penger, og det vil bli tatt av henne kommissær konto. Ring fengsel for å finne ut hva sykepleier besøk koster og hva prosessen er for at fengsel for å sette penger på din datters bøker.

Trinn 5

Ta vare på deg selv. Å ha en datter i fengsel er stressende. Husk å ta tid for deg selv og fortsette å leve livet ditt, selv om hun ikke er der for nå. Hun satte seg der. La henne vite at du elsker henne, sende bilder, kan du gå når du kan, men ikke sette deg selv i et personlig fengsel for den tiden hun er borte. Det er urettferdig for deg og for henne for deg å gjøre det.

advarsler

  • Ikke bryte noen av reglene med hensyn til visitas fordi du kan miste retten til å besøke og i noen tilfeller bli belastet kriminelt.

Tips

  • Bli med et nettsted for å møte andre foreldre med døtre i fengsel.

Du trenger

  • Papir
  • konvolutter
  • frimerker
  • Cash / debetkort
  • Bilder
  • Telefon