Tooth Finer Process

April 15

Konsultasjon og planlegging

Finer er et tynt skall som er bundet til overflaten av tennene. De er vanligvis laget av enten porselen eller harpiks og kan korrigere mange kosmetiske dental problemer. De gir en løsning på chips, sprekker, misfarging, hull og kan til og med utseendet på skjeve tenner også. Siden skallfasetter anses å være kosmetisk, de er vanligvis ikke dekket av dental forsikring planer, men kan ofte være billigere enn kjeveortopedisk alternativer.

Prosessen starter med en innledende konsultasjon og behandlingsplan utviklet seg mellom deg og din tannlege. I denne første innledende møtet vil du diskutere de resultatene du ønsker og snakke om de ulike alternativene for behandling. Som www.YourDenstistryGuide.com påpeker, kan tannleger anbefaler rimeligere alternativer som bleking behandlinger eller andre alternativer i stedet for veneers når tennene er ellers frisk.

Tooth Forberedelse

Ifølge www.MedicineNet.com, er omtrent halvparten av en millimeter av tannemaljen fjernes av tannlegen for å forberede tannoverflaten. Dette gir en frisk, ru overflate som styrker båndene av finer. Skallfasetter kan ta to til tre uker å bli gjort etter formene er laget av tennene, men midlertidige skallfasetter kan lages samme dag hvis forberedelsesprosessen har forlatt deg med en skjemmende smil.

bonding

I en tredje avtale, vil tannlegen bindingen veneers til overflaten av tennene dine og gjøre justeringer i noen bite eller kontaktproblemer fra emisjonen. Materialene som skallfasetter er laget av er holdbare og er litt gjennomsiktig så ser veldig mye ut som naturlige tenner.

Til tross for sin holdbarhet, skallfasetter er ikke ødelegges. Tannlegen vil gi deg spesifikk informasjon om mat for å unngå avhengig av hvilke tenner har skallfasetter. Www.YourDentistryGuide.com anbefaler også på seg en munn vakt om natten hvis du har en tendens til å slipe tennene.