Raw Food Diet for Skin Vorter

October 18

Til dags dato er det ingen studier som viser spise en rå mat diett fjerne hud vorter ifølge en artikkel publisert av National Institutes of Health (NIH). Det som er kjent er at et kosthold som inneholder vitaminer som bidrar til sunn hud, som vitamin A, C og E --- antioksidanter, er lett å finne i rå mat og kan bidra til å redusere hud vorter.
Det er anekdotiske hjem rettsmidler, som for eksempel å bruke rå hvitløk eller rå frukt skreller som inneholder alpha hydroxy syrer (AHA) til huden som bidra til å redusere hud vorter.

raw Foods

Å spise rå coleslaw eller rå strimlet kål vil gi vitamin C, som kan bidra til å redusere hud vorter over flere uker. Tilhengerne av en helt rå mat diett si at du vil få de fleste enzymer, vitaminer og mineraler fra grønnsaker og frukt da disse ikke er ødelagt av varmen i matlaging.
Både papaya og ananas er rike på vitamin C og inneholder også bromelain, som kan bidra til å forbedre fordøyelsen.

Bruk Raw Foods Topically

En annen hjem middel er å bruke rå ananas eller papaya fruktkjøtt til huden vorter direkte. Dette gir alpha hydroxy syrer (AHA) som finnes i mange kommersielle hudpleieprodukter i form av fruktsyrer eller sukkerrør eller til og med rødvin.
For å gjøre en AHA hjemme, skive og knuse en liten mengde av ananas, papaya eller mango og gjelder saft til huden vorter.

Spise rå frukt og grønnsaker daglig

Mens hardcore rå mat entusiaster kan insistere på å spise en diett som består av alle rå mat, er dette vanskelig for folk flest. I stedet tenker på vitaminene A og C som finnes i mange frukter og grønnsaker. Rå nøtter har vitamin E som er veldig bra for huden.
For eksempel kan du vurdere å legge strimlet rå frukt som eple eller gulrot i salater eller som snacks.
Spise spiret frø som kløver eller chia frø er også en måte å spise rå mat daglig. Nesten alle frø kan spiret og protein er gjort mer fordøyelig på den måten.