Hvordan rengjøre en Nebulizer

June 15

Hvordan rengjøre en Nebulizer


Når du har problemer med å puste og trenger å bruke forstøveren for behandling, er det ikke tid til å oppdage at rørene er tette eller skitne. Holde neublizer ren vil ikke bare hindre tresko og spredning av bakterier og bakterier, vil det også øke levetiden på maskinen og tilbehøret.

Bruksanvisning

Utfør Daily Nebulizer Vedlikehold

1 Ta av masken eller munnstykket og den T-formede albue stykke fra forstøveren, fjerne og sette slangen til side. Slangen på forstøver bør ikke vaskes - i stedet det bør byttes ut når det ser skyet eller ikke feste sikkert til forstøvermaskinen lenger.

2 Kjør varmt vann over munnstykket og albue stykke for ikke mindre enn 30 sekunder. Rist stykke å fjerne overflødig vann og la dem lufttørke på et rent håndkle.

3 Koble munnstykket eller maske til T-formet albuen når den er tørr, og koble dem til slangen.

4 Fest slangen til forstøveren maskinen og slå den på i ca 30 sekunder for å tørke innsiden av albuen og munnstykket.

5 Sett masken eller munnstykket og T-formet albue, kopp, og rør sammen igjen, og koble enheten til kompressoren. Kjør forstøveren maskin i 10 til 20 sekunder for å tørke inne i den.

6 Dekk til maskinen for å holde den fri for støv.

Utfør Ukentlig Nebulizer Vedlikehold

7 Rengjør maske, munnstykke og T-formet albue som du ville gjort på en daglig basis, vaske dem med oppvaskmiddel som du skyller dem.

8 Forbered en løsning av eddik og vann. Kombiner en del hvit eddik til to deler sterilt, destillert vann i en ren bolle eller bøtte.

9 Plasser munnstykket, maske og albue i eddik-vann løsning og la det trekke i en halv time. Kast løsningen når du er ferdig.

10 Kjør vann over bitene eller skyll dem med sterilt vann etter at du fjerner dem fra rengjøringsmiddel.

11 Rist for å fjerne overflødig vann og la bitene lufttørke på et håndkle. Når bitene er tørre, koble dem som du ville gjort etter en daglig rengjøring og kjøre forstøver å tørke innsiden.

12 Løsne slangen fra forstøveren, rull den forsiktig og oppbevar den på et rent, forseglet plast glidelås bag.

13 Bruk en fuktig, såpevann eller desinfiserende våtservietter for å rengjøre overflaten av forstøveren maskin. Dekk maskinen til sin neste bruk.

Hint

  • Som med alle andre elektriske apparater, aldri dyppe tøver kompressoren i vann.