Recovery fra en hysterektomi

November 1

En hysterektomi er fjerning av hele eller deler av en kvinnes livmor. Teknologiske fremskritt har endret restitusjonstid for mange hysterectomies ved hjelp av mindre snitt og noen ganger en laparoskop. Imidlertid vil den kirurgiske metode som brukes på en kvinne være basert på årsaken til prosedyren. Mange kvinner kan ha fallopian rør, cervix og en eller begge eggstokkene fjernet samtidig som livmoren. Disse faktorene vil påvirke utvinning ganger og forventninger. Kvinner kan forvente kortere utvinning ganger hvis de bare krever små snitt, og mye lengre utvinning ganger hvis den underliggende tilstanden krever et større snitt.

Gjenoppretting

Utvinning perioden vil være ulik alle andre kvinnen. Hysterectomies utføres som innleggelse prosedyrer. Mange kvinner holde minimum to dager på sykehuset. Standarden utvinning perioden er basert på hvor godt operasjonen går for hver enkelt kvinne og kan være alt fra to uker til to måneder.

snittene

Noen hysterectomies utføres uten synlige inngrep, men mange krever minst små abdominal snitt. De som har snitt vil oppleve mer post-op smerte og lengre utvinning ganger.

vaginal blødning

Med alle typer av kirurgiske hysterektomi kan det være noen vaginal blødning etter inngrepet. Dette bør ligne en periode og strømningen skulle synke ned over tid. Fargen vil etter hvert bli brun eller hvit før den stopper.

Tarmbevegelser

Å ha en tarm bevegelse kan være en av de mest smertefulle delene av utvinning fra en hysterektomi. Enhver anstrengelse kan føre til store smerter til snittet nettsteder. For å bidra til å lindre smerte, spør din lege for å anbefale en krakk mykner.

Gang

Med større snitt, kan det være nesten umulig å gå i de første dagene etter hysterektomi. Men med mindre snitt kan du være i stand til å gå godt nok til å komme seg rundt i huset. Ikke overdriv det fordi du føler deg fin. Gå litt rundt i huset prøver å øke skritt du tar hver dag.

løfte~~POS=TRUNC

Du vil ikke være i stand til å løfte ting i minimum to uker etter operasjonen. Få hjelp løfte små barn og dagligvarer poser.