Hvordan man skal håndtere Keisersnitt Fødsel

March 23

Hvordan man skal håndtere Keisersnitt Fødsel


Om lag en tredjedel av fødselen er Keisersnitt fødsler, også kjent som keisersnitt. Det er mange grunner til keisersnitt fødsel, for eksempel en stor baby, babyens posisjon posisjon i livmoren (seteleie) eller et aktivt arbeid som ikke fortsetter etter mange timer. I mange tilfeller vil et keisersnitt fødsel redusere risikoen for både mor og nyfødt, men siden det er et stort kirurgisk prosedyre, bør du vite hvordan man skal håndtere det når det store øyeblikket kommer.

Bruksanvisning

1 Velg den typen smertestillende medikamenter under fødselen, hvis du allerede vet på forhånd at du kommer til å ha et keisersnitt fødsel. De fleste be spinalbedøvelse eller epidural, slik at de kan holde seg våken under operasjonen og se ankomsten av sine babyer.

2 Spør om din partner eller et familiemedlem kan være med deg under operasjonen. Vanligvis barnet er født innen 10 minutter etter operasjonen har begynt. Har din partner eller familiemedlemmer er det en stor trøst. Du kan også be sykepleierne til å la partneren din holder opp barnet for deg rett etter fødselen.

3 Prøv å amme babyen før bedøvelsen er ikke lenger effektive.

4 Etter operasjonen, unngå for mange besøkende, slik at du kan ha tid til å hvile. Bruk en pute til å støtte magen som du endrer posisjon eller amme babyen din. Sørg for at legen din vet at du kommer til å amme eller ikke slik at han kan foreskrive riktig smertestillende medikamenter, som noen smertestillende medikamenter kan forstyrre kvaliteten på brystmelk.

5 Når hjem, ringe legen din dersom du har feber, lavere magesmerter eller drenering fra snittet nettstedet. Andre symptomer som kanskje trenger medisinsk oppmerksomhet er en stygg lukt og en økning i vaginal blodstrømmen.

6 Unngå å kjøre i flere uker etter fødsel. Unngå løfting eller husarbeid. Seksuell aktivitet kan gjenopptas når både interne og eksterne snittene helbrede og vaginal blodstrømmen stopper. Det kommer til å ta ca 4 til 6 uker for deg å gjenoppta normale aktiviteter.