Hvordan redusere plastavfall

April 22Plast står for en stor andel av avfall i søppelfyllinger, og er skadelig for miljøet som det ikke er biologisk nedbrytbart. Med økt bevissthet om miljø og bærekraft, er mange mennesker begynner å lete etter nye måter å redusere plastavfall. Redusere plastavfall er ekstremt lett å gjøre, og kan også spare deg penger som du bidra til å spare miljøet.

Bruksanvisning

1 Kjøp en rustfritt stål vannflaske som du kan fylle opp fra store mugger eller med vann fra springen. Disse vannflasker er fri for skadelige giftstoffer andre metaller besitter, og vil bidra til å redusere plastavfall du vil akkumulere kjøpe enkelte mindre plastflasker.

2 Kjøp gjenbrukbare handleposer fra din favoritt kjøpmann. Disse posene kan brukes hver gang du kjøper dagligvarer i stedet for plastposer.

3 Bytt til glassemballasje for din krydder. Mest populære sauser som ketchup, sennep, majones og salatdressing kan kjøpes i både glass og plast beholdere. De glassbeholdere kan resirkuleres nesten hvor som helst, men ikke alle områder gi et middel for behandling av plastemballasjen.

4 Kjøp løse frukt og grønnsaker i stedet for bulk mengder pakket i plast. Ikke bare vil dette redusere plastavfall, vil det også spare mat som kan gå dårlig før du kan fullføre alle av mat i bulk emballasje.

5 Begynn å bruke overdimensjonert papir dagligvarer poser til å lagre søppel i stedet for plast søppelsekker. Søppelsekker står for en stor del av plastavfall, og dette er en enkel måte å redusere plast bruk.

6 Kjøp drikker som melk og juice i glassbeholdere i stedet for plast kanner. Bønder markeder og organisk kjøpmenn ofte bærer både i glassemballasje.

7 Gjenbruk små plastposer som sandwich poser i stedet for å bruke en ny pose hver gang. Som søppelsekker, disse utgjør en stor del av plastavfall. Gjenbruk av posene vil kutte ned på plastavfall og vil også spare penger på å kjøpe nye poser for lunsjer.