Hvordan endre børstehode på en Sonicare

August 14

Et godt smil er viktig å gjøre et godt inntrykk i vårt daglige interaksjoner. Til de som tar tannhygiene på alvor, tilbyr Philips Sonicare tannbørste om den beste omsorg som du kan få utenfor et tannlegekontor. Når det gjelder tid til å bytte ut hodet, prøv å ikke bli skremt av sin high-tech utseende. Endre det på et blunk.

Bruksanvisning

1 Kjøp erstatning hodet. Etter den samme regelen som du har lært med en vanlig tannbørste, bør du erstatte Sonicare hodet hver tredje måned. Vær sikker på at du kjøper den rette, så er det flere modeller.

2 Fjern det gamle hodet ved å ta tak i hodet av halsen og trekke den fra basen. Dette er også den metoden som brukes ved rengjøring hodet, noe som bør være en gang i uken, enten under kranen med litt varmt vann eller i sanitærenhet (på enkelte modeller).

3 Rett inn den nye hodebust, slik at de er vendt mot fronten av håndtaket og skyv de to halvdelene sammen til det kommer til en stopp. Gapet som gjenstår er normal, og er for bruk av en farget gummiring for å skille børster.

4 Lad Sonicare.