Hvordan få Planned Parenthood Informasjon

January 24

Hvordan få Planned Parenthood Informasjon


Planned Parenthood startet i 1916 som USAs første prevensjon klinikken. Det er nå USAs ledende reproduktiv helse advokat og leverandør. Planned Parenthood mener alle har rett til å bestemme om og når de ønsker å ha et barn. Planned Parenthood er også en politisk handling gruppe involvert i å beskytte kvinners helse ved å lede og organisere Pro-Choice politiske aksjonsgrupper rundt
landet.

Bruksanvisning

En få informasjon om Planned Parenthood på deres offisielle hjemmeside, Plannedparenthood.org (se Ressurser nedenfor).

2. Finn generell informasjon om Planned Parenthood ved å klikke på "Om oss" fanen på toppen av Planned Parenthood hjemmeside.

3 Klikk på "Prevensjon og graviditet" eller "Seksuell helse" fanen ligger på toppen av siden. Sidene gi verdifull informasjon i tillegg til informasjon om tjenestene Planned Parenthood har å tilby.

4. Finn en klinikk nær ved å skrive inn ditt postnummer i "Finn en Health Center" boksen øverst på siden. Denne ressursen leder deg til nettsiden til Planned Parenthood senteret nærmest deg. Lokal nettside gir informasjon om tjenestene senteret tilbyr, deres åpningstider og kontaktinformasjon.

5 Besøk din lokale Planned Parenthood klinikken. Spør dem om de tjenestene de tilbyr, lokale arrangementer og frivillige muligheter i ditt område. Klinikkene tilbyr også gratis lesestoff for visse helsemessige bekymringer. De fleste klinikker tilbyr hjelp til familieplanlegging, gynekologisk behandling, testing og behandling for seksuelt overførbare sykdommer, graviditetstester og aborttjenester.