Recovery Fra Cancer Spine Surgery

October 14

Kirurgi på ryggen for å fjerne en svulst er behandling av siste utvei. En kompleks operasjon, kan det være en risikabel prosedyre med forekomst av komplikasjoner høyere enn mange andre operasjoner, ifølge University of Washington School of Medicine Ortopedi og Sports Medicine avdeling. Operasjonen kan innebære skraping og fjerning av tumoren, injeksjon av kirurgisk sement inn frakturert ryggvirvler, fjerning av vev som påvirker nerver, og innsetting av stenger og skruer for å feste ryggraden. Noen prosedyrer kan også kreve flere operasjoner.

Managing Risk

Fordi risikoen er så høy, en del av helbredelsesprosessen for svulst spinal kirurgi er administrerende risiko. Noen store komplikasjoner dine leger vil overvåke deg for inkluderer lammelse (delvis eller full), hjerneslag, blindhet og hjerteinfarkt. Infeksjon, tap av følelse og nerveskader er også en bekymring. Mindre sannsynlig risikoer inkluderer løsner eller brudd på stangen eller skruer, og bein healing problemer. Tumorresidiv er alltid en bekymring.

smerte~~POS=TRUNC

Du kan forvente moderat til og med noen sterke smerter etter operasjonen. Du bare hadde en veldig alvorlig, invasiv kirurgi som skjærer gjennom muskler og vev som berører og legge press på ryggsøylen og nerver. Avhengig av ditt nivå av smerte, kan legen forskrive en smertestillende som morfin eller Vicodin. Du kan også ta ikke-narkotiske smertestillende medikamenter, men de kan ikke håndtere smerte samt et opioid. Disse medikamentene blir brukt til å kontrollere postoperativ og bryte gjennom smerte. Men Dr. David Bradford, professor og ortopedisk kirurg ved University of San Francisco, indikerer at smerte fra kreft (kjent som gjennombruddssmerter), kan være svært vanskelig å behandle og eliminere. Dr. Bradford anbefaler å finne en smerte-spesialist som kan hjelpe deg med å fjerne så mye av smerte som mulig. Legene vil være i stand til å anbefale en spesialist på dette feltet.

Fysioterapi

Gjenopprette fra spinal kirurgi vil ta fra tre måneder til ett år. I løpet av den tiden, vil legen forskrive en fysioterapi regiment. Før du forlater sykehuset vil du mest sannsynlig arbeidet med en terapeut for å få tilbake noe av din styrke og vise at du kan gå noen skritt før de slippes ut. Avhengig av resultatene, kan du bli overført til en fysisk rehabilitering sykehuset før behandlingen teamet bestemmer seg for at det er trygt for deg å gå hjem. I løpet av de neste månedene, kan du gå til en fysisk terapi senter, eller ha en terapeut komme hjem til deg. Du vil gjøre mild øvelser som tar sikte på å styrke kjernemuskulaturen, gjenvinne bevegelse og mobilitet, og eliminere eller redusere smerte.