Hva er Spastisk Hemiplegi Cerebral Parese?

May 7

Spastisk hemiplegisk er en klassifisering av cerebral parese (CP), en nevrologisk lidelse som påvirker kroppens bevegelser og muskel koordinering.

Spastisk Hemiplegi CP

Spastisk CP refererer til cerebral parese som forårsaker stramme / stive muskler. Hemiplegic CP påvirker en side av legemet og har en tendens til å være mer fremtredende i det øvre legemet (arm og hånd). Derfor personer med spastisk hemiplegisk CP har stramme muskler i den ene halvdelen av kroppen. Den muskel tetthet er vanligvis mer fremtredende i overkroppen.

Diagnose

De tidligste tegnene på spastisk hemiplegisk CP kan sees i en alder av fem måneder. Indikatorer av spastisk hemiplegisk er forsinket utvikling og pinlige håndbevegelser.

symptomer

Forsinkelse i tale og turgåing er tidlige symptomer på spastisk hemiplegisk CP. De vanligste symptomene er stramme og svake muskler. Anfall kan forekomme, avhengig av den del av hjernen som er skadet. Kun 25% av personer med spastisk hemiplegisk CP er mentalt utfordret.

Behandling

Det finnes ingen kur for cerebral parese. Fysioterapi er den vanligste formen for behandling for spastisk hemiplegisk CP. Andre behandlingsmetoder omfatte kirurgi for lem misdannelser, medisiner for å kontrollere muskelkramper, og ortopediske enheter for å forbedre stabiliteten.

betraktninger

Cerebral parese er ikke en progressiv sykdom, men uførhet gjør gjøre pasientene mer utsatt for sekundære forhold. Sekundære forhold knyttet spastisk hemiplegisk CP er skoliose (unormal krumning av ryggen) og tå gange, som er en tilstand vanlig i småbarn, men de vanligvis vokse ut av det i en alder av seks.