Den beste mat å spise mens du tar Acai Berry piller

January 22

Den Acai Berry er en nylig populære "supermat", høy i antioksidanter som hindrer for tidlig aldring, aminosyrer som sikrer riktig muskel funksjon og essensielle fettsyrer som fremmer fremmer fordøyelsen og kardiovaskulær helse. Mens acai berry kosttilskudd er ofte spioneringen som vekttap produkter, har eksperter som de ved Center for Science i Public Interest og sertifisert ernæring ekspert og forfatter Jonny Bowden advart forbrukerne at Acai Berry har ingen magisk vekttap krefter. Du kan ikke skrelle av pounds hvis du måke i junk food mens dukker acai piller, men hvis du spiser et balansert, sunt kosthold, kan acai berry piller bidra til din generelle helse og velvære.

Fisk

Fisk, spesielt fet varianter som tunfisk, kveite, makrell, sardiner og laks er høy i omega-3 fettsyrer er viktige for riktig hjernen fungerer så vel som til kardiovaskulær helse. Acai Berry piller inneholder omega-3 fettsyrer også, men de kan også utfylle fiskekonsum i at de er høy i oljesyre, som hjelper omega-3 fiskeoljer for å trenge cellemembraner lettere.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er en viktig del av enhver diett ment å fremme vekttap og generelt god helse. Mange typer frukt, særlig bær, inneholder også antioksidanter og vitaminer som ligner på de som finnes i acai berry, og forbruket av disse fruktene vil hjelpe forsterke noen av de helsemessige fordelene du vil få fra å konsumere acai kosttilskudd alene.

Høyt fiber mat

Den Acai Berry selv er høy i fiber, men de små mengder fiber som finnes i acai piller vil fungere best hvis supplert med ekstra fiber-rik mat i kostholdet ditt. Matvarer som hvetekli, hele korn og bønner vil tillate deg å fylle opp uten å bruke for mye av ditt daglige kalori godtgjørelse, og de vil også bidra til å fremme vanlige tarm funksjon, som gjør at acai berry for å rense kroppen for giftstoffer mer effektivt.

Vann

Drikkevann er en viktig del av enhver vekttap diett, så det er ikke bare viktig for kroppslig helse, men kan også bidra til å redusere appetitten. Dr. Mara Z. Vitolins, assisterende professor i folkehelsevitenskap ved Wake Forest University, anbefaler at slankere drikke et glass vann hver gang de føler seg sulten, og deretter vente 20 til 30 minutter for å se om sult gjenstår. Hun sier at noen ganger kroppen ikke klarer å skille sult fra tørst, så tilfredsstille din tørst kan faktisk ta vare på den sultne følelsen også. Vann hjelper også å skylle ut kroppen, så drikker en tilstrekkelig mengde vann hver dag (Vitolins foreslår du dele din kroppsvekt etter to, deretter forbruker som antall dl vann per dag) vil tillate acai berry piller for å utføre sine rensing fungerer mer effektivt.