Slik Cure Kvinnelige mønster baldness

February 21

Kvinne-mønster baldness (androgenetic alopecia) er en permanent tilstand som forårsaker hårtap og hår tynning på sidene, foran eller kronen på hodet. Kvinne-mønster baldness vanligvis ikke forlate hele hodet blottet for hår. Hårtap oppstår vanligvis gradvis, og tråder bli tynnere som person aldre. Arvelighet eller en familiær historie med kvinnelig mønster baldness hever risikoen for å utvikle denne tilstanden. Selv om det er ingen kur for kvinne-mønster skallethet, behandlinger er tilgjengelig som kan skjule eller redusere frekvensen av hårtap.

Bruksanvisning

1 Gni over-the-counter minoxidil i håret to ganger om dagen. Minoxidil kommer i en to prosent eller 5 prosent skum eller væske løsning som kan bidra til å regrow hår eller redusere frekvensen av hårtap.

2 Snakk med legen din om hårtransplantasjon kirurgi. En hudlege eller kosmetisk kirurg vil overføre små plugger av hud og hår fra de tykkeste områder av håret og implantere dem inn i skallet eller tynning flekker på hodebunnen.

3 Tenk skalp reduksjon kirurgi. Denne prosedyren strekker og fjerner de områdene av hodebunnen som er skallet, slik at skallet plass til å lukke med hår-dekket hodebunnen. Leger kan også lage en klaff der håret bærende huden er foldet over bare flekker.

4 skjule skallethet ved å bære naturlige Parykker. Kunstig hår er et billig alternativ til kirurgi.

Hint

  • Prosedyrer som skalp reduksjon og hårtransplantasjon kirurgi kan være smertefullt og dyrt. Disse behandlingene ta seks til åtte måneder før nye hår resultatene kan evalueres.
  • Det kan ta 12 uker for håret å vokse etter minoxidil behandlinger. Nytt hår kan være kortere eller tynnere enn den forrige hår.
  • Sørg for at legen er bord-sertifisert før du fortsetter med behandling. Sjekk statlige og lokale medisinske styrene for poster, disiplinære tiltak og klager.