Kosttilskudd bli kvitt nyrestein

February 19

Nyrestein føre til store smerter for millioner av mennesker. Stones dannes når mangel på væske fører urin for å bli altfor konsentrert og mineraler i urinen danner en stein. Den steinblokker urin i urinrøret eller urinblæren. Smerten kan først bli følt i nedre rygg og deretter utstråle til lysken og nedre del av magen. Blod i urinen samt hyppige urinveisinfeksjoner kan også være symptomer på nyrestein. Passerer en stein er en enormt smertefull opplevelse. Naturlig kosttilskudd kan bidra til å bryte opp nyrestein.

naturlige behandlinger

Prøv Chanca Piedra, også kjent som break-stein. Dette anlegget fra regnskogen i Amazonas har blitt brukt til å behandle nyre, galleblære og lever aliments. I Sør-Amerika, er Chanca Piedra mye brukt til å behandle en rekke forhold, inkludert nyre og gallestein, ødem, influensa, forkjølelse og andre helseproblemer. Det er ingen rapporterte bivirkninger. Produktet kan bli funnet gjennom Internett.

Et annet produkt for lindring av nyrestein kalles Himalaya cystone. Dette reseptfrie produktet, i tablettform, har blitt brukt til å hjelpe nyrestein passere gjennom kroppen og for å hindre dannelse av nye steiner.

kosttilskudd

Prøv et supplement kalt IP6 eller inositolheksafosfatet hvis du er utsatt for nyrestein. Dette stoffet kan bidra til å forhindre dannelsen av steiner.

Et annet supplement til prøve er magnesiumsitrat, som er nyttig i å redusere størrelsen på en stein, og dermed tillater det å passere lettere. Tillegget kan også bidra til å hindre steiner fra forming igjen.

Legg vitamin B-6 som et supplement til kosthold. En mangel av dette vitamin kan bidra til dannelsen av nyrestein.

Urter som johannesurt og kjerringrokk er kosttilskudd som kan redusere blødning fra nyrestein.

Hjem rettsmidler

Brygge en hjemme bøte: Ta en kopp vann til å koke og legge til fire spiseskjeer av linfrø, sammen med en teskje av sitronsaft og honning. Drikk dette midlet to ganger om dagen.

600 ml vann, tilsett 25 gram persille. Kok opp blandingen til en byll og drikke det når det er avkjølt.