Hvor mye koster en Baby Vei 34 uker gravid?

December 16

Hvor mye koster en Baby Vei 34 uker gravid?


Ved 34 uker av svangerskapet gjennomsnittlig babyen veier ca 4,7 lbs. og er rundt 18 inches lang. I tillegg lag av fett blir nå avsatt under babyens hud som vil bidra til å opprettholde og regulere sin kroppstemperatur etter fødselen, ifølge BabyCenter.com. Ettersom disse fettlagrene akkumuleres, blir hennes huden glatt og mye mindre rynkete enn det var i uker tidligere. Hun ser nå mye måten hun vil når hun er født.

Livskraftig

Selv om forfallsdato er rett rundt hjørnet, babyens lunger og nervesystemet trenger fortsatt et par uker til å modnes. Men de fleste babyer født for tidlig under den 34. svangerskapsuke har en tendens til å gjøre det veldig bra, og kan bare kreve et kort opphold i neonatal intensivavdeling (NICU), ifølge KeepKidsHealthy.com. De vanligste problemene for preemies i denne alderen inkluderer puste problemer og problemer med å regulere kroppstemperaturen.

Fødselsvekt

Med arbeidskraft raskt nærmer mange mødre begynner å lure på hvor stor deres barn vil være ved fødselen. Det er utfordrende å nøyaktig måle babyens fødselsvekt for mange grunner. Alle babyer er forskjellige, og noen faktorer bidrar til babyer vokser større enn vanlig, slik som svangerskapsdiabetes hos mor, mens andre forhold, inkludert mors røyking i mors kunne begrense en babyens vekst, noe som resulterer i lavere fødselsvekt. Noen helsepersonell vil bestille en ultralyd rundt 34 uker på å anslå hvor mye barnet veier. Når en ultralyd anvendes for å anslå vekten av barnet de er vanligvis nøyaktig innenfor 1/2 til 1 lb.

I livmoren

Ved 34 uker av svangerskapet barnet ditt har utviklingsmessige atferd lik som en nyfødt. Hun vil suge fingrene eller tommelen. Øynene er åpne i våken tider og er lukket når hun sover. Hun er klar over lydene rundt henne både fra innsiden og utenfor livmoren, og er allerede viser en preferanse for morens stemme.

Endringer i Mom

På dette stadiet av svangerskapet en mor har kommet inn sitt tredje og siste trimester. Trøtthet vil trolig være et problem på grunn av den stadig voksende magen og vekten av barnet, fostervann og morkake. De fleste mødre klager over behovet for å ofte urinere som forstyrrer søvnen. Hevelse i føtter og ankler kan være belastende også. I tillegg kan det være vanskelig å finne en komfortabel sovestilling, og noen mødre kan begynne å føle nervøs over utsiktene til kommende arbeidskraft og fødsel.

betraktninger

Mens babyer født på 34 uker generelt gjør veldig godt og har over en 99 prosent overlevelse, er det fortsatt viktig for en mor å søke medisinsk hjelp hvis hun tror hun kan være i for tidlig fødsel. Noen ganger arbeidskraft kan bli forsinket eller stoppe for å gi barnet noen dager eller uker med utvikling inne i livmoren, som er kritisk til lungene fungerer.