Slik Cure Mild Fotsopp

March 16

Slik Cure Mild Fotsopp


Fotsopp kan være svært ubehagelig og vanskelig å bli kvitt hvis du lar den tilstanden somle. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å kurere mild fotsopp.

Bruksanvisning

En vurdere å bruke aspirin og alkohol. Både aspirin og sprit har vært brukt i flere tiår for å behandle mindre muskelsmerter, men visste du at å blande aspirin og rubbing alkohol sammen kan bidra til å behandle fotsopp? Alt du trenger å gjøre er å ta fem aspirin og la dem oppløse i 1/2 kopp rensevæske og gjelder for dine føtter etter bading. Aspirin vil suge inn i huden på grunn av alkoholblanding. Dette concoction vil drepe soppen som forårsaker lukt og fotsopp og hjelpe tørke opp problemet.

2 Vurder å bruke eddik. Eddik har vært brukt i behandling av fotsopp for en meget lang tid. Hvit destillert eddik med 5 prosent eddiksyre (du kan kjøpe den fra enhver matbutikk) fungerer best. Alt du trenger å gjøre er å suge en bomullsdott eller annen applikator med eddik og gjelder for de berørte områdene på føttene. Det anbefales at du gjør dette minst 2-3 ganger per dag for å sikre at du får fullt utbytte av denne behandlingen.

3 Vurder å bruke tea tree olje. Tea tree olje er brukt i mange hjem rettsmidler, og er vanligvis svært nyttig i å lindre en rekke medisinske problemer. Visste du at tea tree olje kan brukes til å behandle fotsopp? Tea tree olje kan bidra til å kurere og forebygge fotsopp. Det anbefales at du tar litt tea tree olje og bruke den til de berørte områdene av foten. Hvis olje stikk, er alt du trenger å gjøre å kombinere den med en annen olje (dvs. rapsolje) og deretter bruke til de berørte områdene.

Hint

  • Du kan bruke så mange av disse behandlingene sammen med andre de (eller alene) for å behandle fotsopp uten å måtte bruke en masse penger.