Hva er årsakene til Eye Vorter?

February 5

Hva er årsakene til Eye Vorter?


Eye warts vises på øyelokkene og omkringliggende områder. De har flere årsaker, nemlig den menneskelige papilloma virus (HPV), herpes zoster og HIV / AIDS. Flere behandlinger er tilgjengelige.

HPV

Eye vorter som er forårsaket av HPV er enten Digitate (horn eller finger-formet) eller filiform (streng-formet). De er smittsom og lett kan spre seg til andre deler av kroppen.

Behandling for HPV Eye warts

De to viktigste behandlingsmetoder for å bli kvitt øyne vorter som skyldes HPV er Kryokirurgiske fjerning (bruk av frysing midler) eller eksisjon (kirurgisk fjerning).

HIV / AIDS

Eye vorter forårsaket av HIV / AIDS er referert til som mollusker. De presenterer som hevet, Papuler formede utvekster i huden rundt øynene og andre kroppsdeler. Oftest er de behandlet ved enkel fjerning av vekst i seg selv, ofte ved Kryokirurgiske rettsmidler.

Herpes Virus (Zoster)

Vorter rundt øynene som er forårsaket av herpes-virus er kjent som herpes zoster. De vises ofte som blemmer og kan være ganske smertefullt. De blir behandlet med orale antivirale medisiner.

Expert Insight

Som anbefales av American Academy of Hudleger, i tilfeller av øyet warts forårsaket av en herpes zoster infeksjon, er rask behandling avgjørende. Ellers glaukom og blindhet har vært kjent for å føre.