Hva Emu olje brukes til

May 4

Hva Emu olje brukes til


Emu olje er en helt naturlig stoff hentet fra fettet av de Emu fuglene Australia. Brukes som en aktuell gni, har Emu olje en utrolig mengde rapporterte fordeler, hvorav mye fokus på skjønnhet og hud lindring. Det faktum at det er et alternativ medisin og ikke godkjent av FDA har svaiet noen fra basking i sin visstnok fantastiske effekter.

Glatt hud

Emu olje absorberes gjennom huden, bidrar den underliggende kollagen forbli stram og fast. Oksidasjon, eller naturlig aldring av huden, som gjør det krølle seg og sprekke. Emu olje hjelpemidler i å holde huden frisk og som fri fra fine linjer og rynker som mulig.

Skin Moisturizer

Emu olje bidrar til å holde huden fuktig, som unngår tørrhet og sprekker. Skin krever konstant fuktighet for å holde seg frisk og i stand til å fornye seg daglig. Tørr hud kan føre til en rekke eller hudproblemer og irritasjoner.

solbrenthet Relief

Da gjaldt en solbrenthet, kan Emu olje bidra til å redusere skader forårsaket av skadelige UV-stråler. Oljen fungerer med kroppen for å redusere rødhet og hevelse, og for å bidra til å lette smerter og ubehag forårsaket av solen.

Scar Diminisher

Naturlige syrer i Emu olje bidrar til å spise bort på arrvev, som er den underliggende årsaken til arr på huden. Ved å redusere deres størrelse og utseende, arrene tendens til slutt visne inn i huden tone. Det kan også bidra til å forhindre arr når den brukes etter kirurgiske sår.

Håravfall Hjelp

Emu olje, når de brukes i badekaret eller dusjen, kan bidra til å redusere og reversere hårtap. Ved å styrke håret ved roten, fungerer olje for å opprettholde hår helse og integritet til å hindre ytterligere tap og / eller tidlig skallet.

acne Hjelp

Emu olje kan brukes til å bekjempe tegn og symptomer på akne. Ved å arbeide for å rense huden av bakterier, oljen bidrar til å redusere og minske akne over tid. Rødhet og hevelse er redusert rundt den infiserte områder, og huden er derfor i stand til å vende tilbake til det normale.

Muscle Pain Relief

Mindre muskelsmerter og spasmer kan behandles med Emu olje. Når gnidd inn i verkende muskler, er oljen absorberes i kroppen, bidrar til å løse opp spenninger og andre årsaker til krampe eller sårhet. Det er også en stor terapeutisk massasje olje på grunn av sin evne til å være lett absorberes.