sklerodermi Cure

May 10

sklerodermi Cure


Scerloderma er en kronisk autoimmune sykdommer som fører til at huden og bindevev i hele kroppen til å stivne på grunn av for mye kollagen (et protein). Sklerodermi forårsaker en generalisert inflammatorisk reaksjon som kan påvirke bare huden din eller kan være systemisk og skade indre organer og fartøy. Huden kan utvikle vanskelige flekker og telangiectasia (røde flekker fra utvidede fartøy) på hender og ansikt, kan hendene være hovne, og du kan ha økt tetthet i ansiktet, halsen og hendene, noe som gjør bevegelse vanskelig.

Vessel Sykdom / GERD

Lidelser forbundet med sklerodermi har Raynauds sydrome (nedsatt sirkulasjon i hender og føtter som følge av kulde eller stress), så du bør unngå kald og røyking, noe som øker innsnevring (innsnevring) av skip. Ifølge John Hopkins Medicine Sklerodermi Center, kan du ha generalisert karsykdom og høyt blodtrykk, noe som kan føre til organskade og blodpropper, slik at du kan ta medisiner for å utvide fartøyene, slik som kalsiumkanalblokkere og platehemmende legemidler (for eksempel aspirin), for å forhindre blodpropp.

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) forårsaker halsbrann og refluks (vasking av magesyre opp i spiserøret mot munnen). Du bør unngå å spise sent på kvelden og drikke koffein og kan trenge å sove med hodet hevet på puter. Du kan også ta medisiner, for eksempel omeprazol (prilosec), for å redusere syreproduksjon i magen.

Betennelse

Anti-inflammatorisk narkotika, for eksempel ibuprofen og kortikosteroider (Prednisolon) bidrar til å kontrollere betennelse i noen mennesker, men hvis du ikke svarer, kan du trenge sterkere midler. Ifølge MedicineNet, immundempende medisiner, slik som metotreksat eller cyklofosfamid, bekjempe immunresponsen som fører til generalisert inflammasjon (ledd, muskler og hjerte), forårsaker fibrose (harde, fiber endringer i bindevev). Fingrene kan stramme og curl, hindrer deg i å åpne hånden, slik at du kan ha nytte av fysisk og / eller ergoterapi.

ClinicalTrials.gov rapporterer en ny studie, (Sceroderma: Cyclophosphamide eller Transplantasjon - SCOT) sponset av NIAD med sentre over hele landet og Canada deltar for å finne den optimale dosen for cyclophasphamide. Det kan også motta medikamenter (slik som colchicin) for å redusere produksjonen av kollagen og fibrose. Rapporterer imidlertid John Hopkins Medicine Sklerodermi senter at disse stoffene er ofte ineffektive.

Kirurgi

Sklerodermi kan kreve ulike kirurgiske prosedyrer. Innsnevring av fartøy i hendene kan føre til nekrose (død) av fingre eller tær, som krever amputasjon. Hvis medisiner og endringer i livsstil ikke kontrollerer GERD, kan du ha kirurgi på spiserøret for å hindre tilbakestrømning av syre. Du kan også vurdere en eksperimentell prosedyre, autolog stamcelletransplantasjon, der blodet er høstet for stamceller, immunsystemet ødelagt av stråling og narkotika, og stamcellene transplantert tilbake til deg å starte ditt immunsystem. Denne fremgangsmåten viser positive resultater, og det SCOT studien er for tiden å sammenligne administrering av cyklofosfamid med transplantasjon for å bestemme den mest effektive behandling.