Hvordan diagnostisere angst

April 17

Hvordan diagnostisere angst


Det finnes mange forskjellige typer angstlidelser som inkluderer forhold som panikklidelse, sosial fobi, generalisert angstlidelse, tvangslidelser og posttraumatisk stresslidelse. Diagnostisering angst gjøres best ved en medisinsk eller mental helse profesjonell, som er utdannet og trent i psykiatriske tilstander.

Bruksanvisning

Hvordan diagnostisere angst

1 Få en statlig lisens for å kunne klinisk praksis og diagnostisere individer. Etablere en innstilling for å se pasienter, klienter eller elever. Dette kan være et sykehus, bolig behandlingssenter, poliklinikk eller skole rådgiving kontor. En privat praksis ville innebære å finne en kontorplass å leie. Dekorer kontoret med komfortable møbler, bilder og planter. Tillate for personvern slik at forbrukerne kan føle seg vel til konfidensielt diskutere saker.

2 Observer pasienten eller klienten og oppdager tegn på angst som muskelspenninger, stivhet i kroppen, svetting, skjelving eller risting. Ansett en strukturert intervju fokusert på å skaffe historie av symptomer og samle inn data for å danne en hypotese om symptom klager. Symptomer kan inkludere følelse oppskrudd, på kanten, irritabel, vaktsomhet eller panikkanfall. Rådfør deg den nyeste versjonen av Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM). Bruk klinisk vurdering for å sammenligne og kontrast kriterier for angstlidelser å danne ideer om diagnosen.

3 Ta kontakt med profesjonelle kolleger som trengs hvis det er snakk om en diagnose. Ikke anta at en nøyaktig diagnose kan være fullt dannet etter et første møte. Fortsett å samle informasjon under økter med en pasient.

4 Form en offisiell arbeids diagnose før behandling med en pasient eller klient. Ansett behandlingsmetoder som er angitt for en angst diagnose som kognitiv atferdsterapi, undervisning mestring og avspenningsøvelser. Anbefaler bruk av medikamenter, hvis det er hensiktsmessig.

5.

Hint

  • Alltid dobbeltsjekke symptomer med kriterier fra DSM og følge retningslinjene nøye. Husk at en diagnose kan holde knyttet til en person for livet.