Hvordan man kan sammenligne selskaper med Pharmaceutical Dekning

December 11

Hvordan man kan sammenligne selskaper med Pharmaceutical Dekning


Når vi leter etter en ny helseforsikring plan, må du vurdere reseptbelagte stoffet dekning. Hvordan du velger den beste selskapet for reseptbelagte behov du? Sammenligne sine generell dekning, copays og typer medisiner som dekkes før du gjør ditt valg.

Generelt Dekning

Før du velger en helseforsikring plan, sørg for å finne ut om den har reseptbelagte stoffet dekning i det hele tatt. Enkelte selskaper tilbyr helse planer som har lavere premie og co-betaler fordi de ikke tilbyr noen reseptbelagte stoffet dekning. Hvis en plan høres for godt til å være sant, være sikker på at det vil dekke dine farmasøytiske behov. Les den fine print!

Co-pays

Din co-pay for reseptbelagte legemidler vil variere etter helseforsikring selskap og med plan. Velg en plan som har en rimelig co-lønn som passer inn i budsjettet.

Formulary

Sørg for at din helse forsikringsselskap og plan vil dekke den type stoff som du trenger. Hvis du tar en medisiner regelmessig, spør om det er på planens Formulary. En Formulary er en liste over alle som omfattes reseptbelagte legemidler.

Merkenavn versus Generic

Sørg for å sjekke om planen dekker merkenavn, eller om den også dekker generiske reseptbelagte legemidler. Generiske legemidler er ofte rimeligere enn merkevarer seg. Hvis du vet at du trenger det ene eller det andre, sørg for at planen dekker det. Den co-pay for en merkevare-navnet narkotika kan være annerledes enn for sin generiske tilsvarende, så pass på at du har råd til stoffet du trenger.