Hvorfor er Ice Sett i Urinaler?

June 10

En av de nysgjerrige ting som noen mennesker har lurt på om når det gjelder offentlige toaletter er praksisen med å sette isen i urinaler. Dette er ikke nødvendigvis en utbredt praksis, men noen offentlige anlegg gjør dette med stor regularitet, og det er faktisk noen veldig gode grunner til å gjøre det.

The Skinny på Urinaler

La oss innse det: bad, og urinaler spesielt, anses å være noen av de mest stygge, uhygieniske steder å være. De pleier å være et arnested for bakterier og bakterier. På grunn av dette, mange offentlige steder kan du prøve å ta de skritt de kan for å bekjempe dette problemet gjennom innovative rensing praksis og lukthemmende metoder.

Lukten

De fleste restauranter og klubber sette isen i urinaler for å holde lukten borte. Ved å ha en kul, sakte smelter vannforsyning strøm gjennom avløpet, er den "kloakk" lukt som kommer fra de fleste urinaler holdes i sjakk.

Bakterie

Bakterier kan bare overleve --- og spredning --- henhold varme temperaturer. Ved å holde urinal kald ved hjelp is, det hjelper å stoppe spredningen av bakterier og tilhørende lukt.

Offentlig oppmerksomhet

Folk liker å bruke et toalett anlegg som er infisert med en behagelig lukt. Noen bedrifter sted is i urinaler som en måte å la sine kunder vet at de verdsetter renslighet og en hyggelig toalett miljø.

Koste

Noen anlegg sette isen i urinaler å minimere antall ganger kunden må tømme. Dette sparer på vannet, og dermed spare etableringen penger.