Hvordan du skal se etter familie helseforsikring

April 11

Familie helseforsikring er en nødvendighet. Hvis du leter etter familien helseforsikring, er du ikke alene. Millioner av mennesker akkurat som du søker etter de beste prisene. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan vi skal lete etter familien helseforsikring.

Bruksanvisning

1 Det første du trenger å gjøre er å bestemme det høyeste beløpet du har råd til å betale for månedlige premier. Ved å få dette ut av veien først, kan du holde seg til budsjettet når du blar gjennom forsikringsselskaper. Beregn din månedlige inntekt og deretter trekke den månedlige husholdningenes utgifter for å finne ut hva du har råd til forsikring. Du bør være i stand til å ha råd til å betale 25 prosent av det du har til overs hver måned og ikke mer.

2 Vurdere typer forsikring du trenger. Når du har små barn, har du sannsynligvis trenger forsikring som dekker akuttmottaket besøk og lege helsen. Hvis familien er stort sett sunt, kanskje du bare trenger akutt dekning og vanlig checkup forsikring. Hvis noen i familien din har dårlig syn, kan det hende du trenger dekning for øye leger. Det handler om å analysere helsen til familien din, og deretter bestemme hva du trenger. Selvfølgelig ville du ikke trenger fødselspermisjon forsikring hvis ingen i familien din er gravid. Så, ta deg tid til å tenke på hva slags forsikring du trenger.

3 Snakk med legen din kontor. Hvis du har en vanlig lege, kan det være verdt det å finne ut hva slags forsikring han eller hun godtar. Dette kan ta noen forsikring planer i betraktning for deg og kanskje stoppe deg fra å måtte gjennomføre en lang og uttømmende søk for forsikring planer.

4 Et annet godt alternativ når du søker for familie forsikring er å gå med selskaper som er godt kjent og pålitelig. En av de mest populære forsikringsselskapene er Blå Kors og Blue Shield. Start med de mest kjente selskaper i ditt område og finne ut om de har noen planer som oppfyller både budsjett krav og helseforsikring dekning krav.

5 Kontroller for forbrukerklager. Dette er en fin måte å spare deg mye frustrasjon og skuffelse. Du kan bruke National Association of Insurance kommissærer for å oppdage om et selskap du er interessert i har hatt noen klager arkivert mot den. Gå til nettsiden på https://eapps.naic.org/cis .

Ved hjelp av trinnene ovenfor, kan du finne en forsikring plan som oppfyller både budsjettet og din forsikring behov for deg selv og din familie.