Hvordan bruke en Hoyer Lift overføre en pasient

August 3

En Hoyer Lift er en løfteanordning eller hydraulisk heis som vanligvis brukes i sykehjem og andre medisinske fasiliteter for å hjelpe overføre pasienter fra senger til rullestoler og tilbake igjen. Spesiell omsorg og oppmerksomhet må brukes ved overføring av pasienter ved hjelp av en Hoyer Lift, som skader og død kan skyldes feil teknikker eller bruk av heisen.
Den Hoyer Lift kommer i forskjellige størrelser og former, og hver kommer med en manual som angir vekt kapasitet og retningslinjer for riktig bruk. Før du overfører alle som bruker en Hoyer Lift, er det sterkt anbefalt at enkeltpersoner får tilstrekkelig opplæring.

Bruksanvisning

1 Plasser slyngen som følger med Hoyer Lift under pasienten skal overføres. I noen tilfeller vil omsorgs være nødvendig å nøye rulle pasienten fra side til side for å posisjonere seilet på riktig måte. Kontroller at slyngen er jevnt fordelt, uten rynker og er riktig plassert, sømmen side av seilet vekk fra huden til pasienten.

2 Flytt Hoyer Lift slik at de utvidede ben skyve under sengen. Bena på Hoyer Lift er i stand til å åpne og lukke for å lette rullestoler. Skyv Hoyer bena under sengen før svingstangen krok av heisen er direkte over pasientens mage.

3 Fest forsterkede "O" ringer i stroppene som er plassert rundt pasientens ben først, koble til "S" kroker av Hoyer Løft først. Pass på at beinsnorer (hvis to er tilstede) er plassert for å hindre at pasienten sklir ut av seilet. Pek tuppen av "S" kroker unna pasientens ansikt for ekstra sikkerhet.

4 Fest den korteste web troppen gjennom hullet for rygg og hodestøtte del av seilet, noe som vil bidra til at pasienten vil ha nakke og hodestøtte når den løftes. Deretter fester web stropper til svingstangen.

5 Trykk på knappen som vil engasjere heisen og sakte løfte pasienten, ha kontroll over både slynge og heisen. Den Hoyer Lift skal alltid brukes med to personer. Én person bør være å hjelpe kontrollen bevegelse av pasienten, mens den andre driver løftemekanismen og åpner benene på løfte for optimal stabilitet.

6 Unngå svingende pasienten. Løft høy nok til å fjerne sengen eller stolen og legge til rette for overføringer. Husk, en person bør alltid ha kontroll over pasienten i slyngen mens den andre personen driver heisen. Når pasienten er sentrert over en rullestol eller seng, senke heisen og deretter reversere prosessen brukes til å plassere seilet.

Hint

  • La aldri en person som sitter i rullestol eller ligge i sengen på toppen av en slynge. Dette kan føre til chaffing, sår og hudskader.
  • Aldri, aldri, aldri bruke en to-person Hoyer Lift selv. Pasienter har glidd, tippet og falt ut av stropper og har blitt alvorlig skadet. Noen har til og med døde. Følg manuelle og helseinstitusjon instruksjoner om Hoyer Lift til brevet.