Hvordan takle det uventede dødsfallet til en kjær

March 29

Hvordan takle det uventede dødsfallet til en kjær


Selv om en person har blitt syke av en dødelig sykdom i flere år, kan døden ta deg av overraskelse. En uventet død kan også være et resultat av en bilulykke, hjerteinfarkt, mange andre grunner. Familiemedlemmer og venner av den avdøde som er venstre plukke opp bitene fra dette tapet. Det kan være en forvirrende og skremmende tid, men du kan takle en uventet død og til slutt tilbake til et normalt liv.

Bruksanvisning

1 Snakk med dine venner og familie om tapet. Del din ærlige følelser om det som nettopp skjedde. Fortell historier og anekdoter om den avdøde. Å ha en ærlig diskusjon om dine tanker og følelser vil hjelpe deg å føle deg bedre.

2 Unngå å isolere deg selv. Mange ganger folk som lider en plutselig tap vil bo i sine hjem og borte fra jobb, sosiale aktiviteter, og deres familier. Prøv å forlate hjemmet minst en gang om dagen. Tilbake til arbeidet, hvis bare en del tid. Gå ut på kino med en venn. Making tid for deg selv og dine behov vil hjelpe deg å føle deg mer følelsesmessig sikker.

3 Spis sunt og drikk åtte til ti åtte unse glass vann om dagen. Mange som er forankret i sorg vil rett og slett glemmer å spise. Dette vil bare gjøre en person fysisk syk, så vel som om hjertet.

4 Spør folk i livet ditt for å få hjelp med dagligdagse gjøremål, som støvsuging, retter, og vaskerom. Ikke føl at du må på seg ansvaret for alle huslige plikter og sørge alt på samme tid.

5 Snakk med en venn, et familiemedlem eller en profesjonell hvis du ikke klarer å spise eller sove, eller hvis du bare trenger en skulder å gråte på.

6 Søk hjelp hos en profesjonell rådgiver eller besøke et sykehus legevakten hvis du er redd du kan skade deg selv eller andre, hvis du har alvorlige søvnproblemer, eller hvis du har brystsmerter eller pustevansker.

7 Snakk med en betrodd medlem av kirken eller presteskapet. Åndelig veiledning vil begynne å hjelpe deg med å forstå denne traumatiske tap.

8 Unngå å lage store livet beslutninger eller endringer. Ifølge sunt sted, en mental helse nettsted, en person som er i sorg må tilpasse seg denne nye tilværelsen før du gjør dramatiske endringer som remarrying eller starter en ny jobb.