Hvordan ta overflødig fett under haken

February 15

Har du noe hengende i halsen? Ikke din kjede, men overflødig fett rundt det eller rynker. Ikke bry deg om det fordi vi alle har disse hengende kjever når vi nå vår alder. Noen av oss vil ikke få rynker umiddelbart mest spesielt hvis vi vet hvor du finner en kosmetisk kirurg for å behandle våre rynker og deretter gjennomgå plastisk kirurgi. Kosmetisk kirurgi er ikke så dyrt, og dessuten kan du finansiere det hvis nødvendig. Ta kontakt med din helseforsikring leverandør, kan du få noen fradrag med plastisk kirurgi utgifter. Men flertallet av helseforsikring selskaper vil ikke dekke utgifter til kosmetisk kirurgi, så kan det være lurt å se etter finansiering i stedet før du planlegger for din neste sykehus besøk. Men du kan bare spørre legen om hvordan du skal finansiere operasjonen.

Bruksanvisning

1 For å ta ut at overflødig fett i nakken eller hake, kan du ikke bare klippe det selv, men du må kontakte en bord sertifisert kosmetisk kirurg på ditt lokale sykehus eller klinikk. Plastisk kirurg vil fortelle deg at du trenger en hals lift kirurgi for å forynge huden din. Sjekk ut nettsiden "plastisk kirurgi guide" dot com. Du kan lese i dette nettstedet alt du trenger for å starte med kosmetisk kirurgi.

2 Når du har din plastisk kirurg, gjør deg klar for fettsuging og Cervicoplasty. Dette er prosessen som kirurgen vil gjøre snitt i halsen eller haken for å forme den ekstra huden som henger ned i veien. Sjekk ut også "Plastic Surgery" dot org for mer detaljert forklaring med medisinske tilstander i tid for operasjonen.

3 Selvfølgelig før du vil planlegge din nakke lift kirurgi, har du allerede en idé om hvor mye utgifter eller kostnader som du vil vente etter operasjonen. Det er ikke så dyrt hvis du kan spare akkurat nå for minst $ 6000 eller mindre, og hvis du ikke har råd til så be om finansiering først. Kirurgen har kunnskap eller informasjon om hvor du skal få en rimelig finansiering for operasjonen. Ta kontakt med din helseforsikring også, hvem vet om du vil bli dekket med at kosmetisk kirurgi.

4 Ikke leie naboen til å gjøre halsen lift kirurgi for deg. Besøk en kvalifisert plastisk kirurg og spørre alt du ønsker å vite. For å gi deg flere tips i kosmetisk kirurgi, kan du lese alt på plastisk kirurgi guide nettstedet. Og også sjekke ut navnet på legen for å gjøre det sikkert at han / hun er notert eller et medlem av The American Board of Plastic Surgery. Du kan Google navnet som kirurg, eller du kan ta kontakt direkte til amerikanske styret i Philadelphia, Pennsylvania. Selvfølgelig er det i USA. Og når du er ferdig med din kosmetisk, alltid følge hva legen forteller deg når det gjelder healing som blåmerker fra operasjonen.

5 Det er også en injeksjon uten mye smerter og blåmerker å forynge huden din, men legen er den som er kvalifisert til å fortelle deg riktig informasjon. Så spør din lisensierte Plastisk kirurg om din plan for å ha en fettsuging eller andre operasjoner. Hvis operasjonen er for tungt eller ikke passer med dine medisinske helsemessige problemer så du kan prøve for det milde inngrep. Alltid vet risikoen forbundet med noen kosmetiske operasjoner eller operasjoner.