HLR Instruktør Resources

October 31

HLR Instruktør Resources


En aktiv HLR instruktør vil måtte skaffe sertifisering gjennom en akkreditert selskap, som American Heart Association, eller det amerikanske Røde Kors. På lærerutdanning klassen, vil materialer (instruktør manuelle og klasse DVD) gis til ham slik at han kan studere på sin egen tid. Selv om HLR klasser har en bestemt struktur, det er litt rom for kreativitet i presentasjonen. Utenfor forskning kan også være gunstig for å forberede ham for student spørsmål som ikke dekkes i sin manual.

instruktør Manual

Etter å ha tatt en lærerutdanning klasse på et akkreditert selskap, vil en HLR instruktør gis en manuell og i noen tilfeller en DVD som dekker alle klasse materiale. Instruktøren anvisningen for det amerikanske Røde Kors viser kurs formål, kurs forutsetninger, den nødvendige student-til-lærer ratio og det minimum av informasjon som kan gis på hvert emne presenteres for elevene å være skikkelig trent. Det viser de materialer som trengs for hvert segment, slik at læreren kan være forberedt på forhånd. Det signaliserer læreren på når han skal spille video segmenter, når han skal slutte å demonstrere ferdigheter, når han skal ha elevene bli med ham i ferdigheter praksis, og når han skulle gi testen. Det inkluderer også en kopi av testene, som kan dupliseres i henhold til hvor mange studenter er i hver klasse, og svaret nøkkelen for læreren å rette testene.

Quick Reference

Det er mulig, selv med tilstrekkelig opplæring, å glemme detaljer og gjøre feil under HLR praksis og anvendelse. Studenter, som lærere, vil ha en bok å ta med hjem sammendrag diagrammer av de ferdighetene de har lært. Læreren kan anbefale at de kutter ut disse listene fra sine bøker for rask referanse. Den amerikanske Røde Kors student heftet har hurtigreferanse diagrammer for følgende ferdigheter: voksen HLR, barn HLR og spedbarn HLR; førstehjelp for sår til bløtvev; førstehjelp for skader på muskler, bein og ledd; hvordan du bruker en inhalator; hvordan å bruke en adrenalin autoinjektor; og hva du skal gjøre for forgiftning.

online ressurser

For å hjelpe hans klasserom foredrag, bør en HLR instruktør forstå hvorfor HLR hjelper offeret i stedet for bare å liste opp de trinnene. For eksempel, sier Firstaidweb.com at et sviktende hjerte "hindrer oksygen fra sirkulerer i hele kroppen, raskt drepe celler og vev. I hovedsak Cardio (hjerte) pulmonal (lunge) Resuscitation (gjenopplive, revitalisere) fungerer som en kunstig hjerterytme og en kunstig respirator. " En annen klasse motivator er presentasjonen av statistikk, slik som denne statistikken fra American Heart Association: "Effektiv bystander CPR, forutsatt umiddelbart etter hjertestans, kan doble offerets sjanse til å overleve." En instruktør kan samle statistikk som er relevant for staten der han og hans studenter bor og arbeider.

gjesteforelesere

Hvis en instruktør ønsker å gjøre sin klasse spesielt engasjerende, kan han ta kontakt med en medisinsk leverandør i sitt område og be for off-duty akuttmedisinsk personell til å komme og snakke på hans klasse. Han bør be spesielt for historier som involverer vellykket HLR ytelse fra en sivil.