Hvordan å finne noen tiltale

March 3

Hvordan å finne noen tiltale


Å vite kriminell bakgrunn av en potensiell nabo, dato eller andre samfunn medlem er viktig for noen mennesker som er opptatt av sikkerhet. Mens de kriminelle og forbrytelser er en sak av offentlig post, noen ganger å finne en persons kriminelle kostnader kan være litt vanskelig. En rekke instanser, herunder statlige og lokale myndigheter, FBI, og non-profit online byråer tilbyr et vell av tjenester for å bidra til å identifisere forbrytere og anklagene mot dem.

Bruksanvisning

1 Gå til kontorist kontor i tinghuset der den kriminelle ble dømt. Siden dommen er en offentlig post, kan hvem som helst se registrering av overbevisning om de kjenner den kriminelle navn, med mindre posten er forseglet av dommeren.

2 Søk hjelp hos en bakgrunnssjekk service firma. Disse bedriftene har tilgang til kriminelle databaser, vanligvis samlet inn av en rekke private og ideelle kilder. Generelt vil du trenge en persons navn, midt innledende, og fødselsdato, slik at du kan kjøre et søk. Den midterste innledende og fødselsdato er spesielt nyttig som de kan luke ut andre med samme navn. En by og stat vil også bidra til å begrense søket. Siden disse bedriftene opererer på nettet, er resultatene ofte umiddelbart mottatt så snart en betaling, om nødvendig, er gjort.

3 Søk FelonSpy for forbrytere i din umiddelbare nærhet. Grunnlagt av politimenn og berørte samfunnet aktivister, bruker FelonSpy en rekke databaser for å gi deg en liste over forbrytere innenfor et bestemt område. Nettstedet genererer et kart mye som Google Maps hvor en Felon navn, adresse, og kostnadene er brakt opp mye som en attraksjon i Google Maps. FelonSpy tilbyr også bakgrunnen sjekker og andre tjenester for et gebyr.

4 Gå til National Sex Offender offentlige nettstedet eller FBIs Sex Offender Registry. Disse nettstedene huset databaser av seksualforbrytere, som etter loven må registrere adressene med statlige og lokale politiet. FBI database bryter ned disse registrene av staten, der du kan da legge inn et bestemt navn eller rett og slett det fylket der du bor for å få opp seksualforbrytere i ditt område.

5 Søk staten regjeringens hjemmeside. De fleste stater har en forbryter søk, ofte gir resultater for en liten avgift. Disse tjenestene krever navnet på en forbryter, så vel som deres fødselsdato.

6 Ta kontakt med din lokale politimyndigheter. Disse etatene kan gi deg en persons forbrytelse rekord for en liten avgift og vil trenge personens navn, rase, kjønn og fødselsdato. Noen stater krever at forbryter gi skriftlig samtykke for at du skal få tilgang til deres posten.