Hvordan å holde det gående

May 19

Noen ganger er livet kaster deg noe du ikke tror du kan håndtere. Du bekymrer deg ikke vil gjøre det gjennom, og du er nesten klar til å gi opp. Men du kan lykkes, og du kan gjøre det gjennom hvis du bare holde det gående, og du kan få hjelp til å komme deg gjennom.

Bruksanvisning

1 Bli med i en støttegruppe eller snakke med en rådgiver, om du føler deg deprimert eller ikke. Du kan få mange gode råd og ideer for å hjelpe deg med å holde det gående.

2 Våkn opp hver morgen og lage en liste over minst tre ting du er takknemlig for, for å holde hva som skjer rett i livet ditt i forkant av tankene dine. Bruk den til å holde en positiv holdning og en bestemt ånd å holde det gående.

3 Les bøker om mennesker som føler det slik du gjør. Les bøker om sorg, stress, skilsmisse og tap. Lese om andre mennesker hjelper deg når du føler deg alene eller lyst til å gi opp. Du kan også lære hvordan menneskene i bøkene fortsatte.

4 Lær av erfaring og snu nederlag til leksjoner. Alle mislykkes, men vellykkede mennesker stå opp og prøve igjen og igjen før de lykkes. Hver gang du prøver, vil du bli bedre.

5 Be om hjelp når du trenger det. Du trenger ikke å gjøre alt alene. Spør andre mennesker til å hjelpe deg med å holde det gående. Få råd når du treffer en veisperring som du ikke kan synes å komme forbi.

6 Utholdende uansett hva. Hold deg fast bestemt på og være tålmodig. Det tar tid å lykkes. Hvis du gir opp, kan du gå glipp av din sjanse til å lykkes, så holde det gående.