aubergine Informasjon

August 22

Auberginer er en del av søtvier familien av grønnsaker og er fetter til tomater, poteter og paprika. De har en svampaktig interiør pakket med frø og kan være bitter. Den skinnende lilla hud kan være tøff og uspiselig. Det er mange varianter som kommer fra forskjellige deler av verden. Avhengig av art, kan deres farge og tekstur variere.

Typer av Aubergine

Italienske auberginer er dyp lilla auberginer og er vanligvis rundt to til tre inches i diameter. Disse er de mest vanlige auberginer i USA.

Japanske eller kinesiske auberginer er slank og samme form og størrelse som en stor zucchini. En søt miso blandingen ofte bakt på toppen av denne type aubergine. Auberginer fra asiatiske er ofte øm og delikat i smaken.

Hvite auberginer er egg-formet og har tøffe skinn. Indiske auberginer er en av de minste auberginer og er eggformet med mørk lilla skinn. Thai auberginer er er små og grønne. Det er vanligvis kokt hel hele med huden inkludert.

Brain Food

Auberginer inneholder nasunin, en phytonutrient som er kjent som en fri radikal samler. Frie radikaler er en årsak til kreft og aldring av kroppen vår. Nasunin har vist seg å beskytte sunne fettstoffer i hjernen vår som beskytter våre cellemembraner. Disse membranene beskytte våre skjøre hjernen fra frie radikaler og hjelpe la næringsstoffer inn i hjernen og gjør at avfall å avslutte hjernen. Denne viktige næringsstoffet hjelper også hjernen vår mottar instruksjoner fra messenger molekyl som styrer vår hjerne celle aktiviteter.

Historie

Mens auberginer første vokste vilt i India, var det kineserne som først dyrket aubergine i det 5. århundre f.Kr. Fra Kina, aubergine popularitet spredte seg til Midtøsten og deretter til Italia. I Midtøsten, mange retter, som babaganoush, inneholder aubergine. I Italia er stekt aubergine brukes i aubergine parmesan.

Hvordan velge og Store

Velg auberginer som føles tung for hvordan de ser ut. De bør ha skinnende, lilla hud. Sørg for at stammen og bladene som fortsatt festet er grønn og frodig. Hvis de er tørket og blek, kan dette tyde på en eldre aubergine og aubergine kan være bitter.

Oppbevares aubergine i kjøleskapet for omtrent en uke. Hvis du lar aubergine på disken, kan det modnes for raske og råtne.

Deilige måter å spise Aubergine

Aubergine er deilig skiver på en halv tomme runder og dynket i melk. Melken kan ta bort den bitre smaken din aubergine kan ha. Tørk aubergine og dip i en bolle fylt med mel. Støv aubergine med mel og deretter dyppe i en bolle som er fylt med to pisket egg. Dypp aubergine i en bolle fylt med erfarne brødsmuler. Plasser panerte aubergine på en stekeplate og stek i 20 til 30 minutter i ovn forvarmet til 350 grader. Den aubergine vil bli brunet på utsiden og øm på innsiden.

Yr tomatsaus og topp med et stykke fersk mozzarella. Sett aubergine tilbake i ovnen og la mozzarella smelte. Dette kan ta ca fem minutter.

kardiovaskulære fordeler

Ifølge Whfoods.com, auberginer har næringsstoffer som Nasunin som hjelper senke kolesterolnivået. Med lavere kolesterol nivåer, veggene i blodårene er avslappet og blodstrøm er økt. Med økt blodstrøm, hjertet arbeider mer effektivt med mindre stress.