Hjem rettsmidler som fjerner Ansiktshår

August 9

Hjem rettsmidler som fjerner Ansiktshår


Mens samfunnet og ens egen oppfatning av skjønnhet kan kreve ansikts hårfjerning, kan det være vanskelig å holde tritt med salon kostnader for regelmessig vedlikehold. Ikke vær redd. Mange effektive og rimelige hjem metoder finnes for ansikts hårfjerning, hvorav mange bruker enkle, hverdagslige ingredienser.

masker

Glem dyre ansiktsmasker for kosmetikk møte, salong eller stoff butikken. De er enkle å lage hjemme.

Bland 1 ss. sitronsaft med 4 ts. av honning og gjelder i retning av hår. La den sitte i 10-15 minutter og skyll. To ganger i uken behandlinger bør gjøre triks for folk flest.

Bland sitronsaft, sukker og vann i en lime og gjelder i retning av hår. Vent 10 til 15 minutter og skyll. Igjen, to ganger i uken bør være nok for de fleste.

eksfoliering

Bland like deler kikert mel, gurkemeie og vann i en lime og gjelder til ansikt. Når det tørker, skrubb og skyll. Den peeling vil fjerne uønsket hår.

En annen variant er å blande kikert mel og gurkemeie med yoghurt eller melk. Igjen vil skrubbe i en sirkulær bevegelse med en eksfolierende pad eller med fingrene fjerne hår.

The Next Best Thing voksing

Flere rettsmidler arbeid på samme måte som voksing. Ideen om å skape en klebrig, nesten lim lim og bruke en klut stripe til å trekke av håret kommer i mange former. Her er noen.

Bland 1 eggehvite, 1/2 ss. av maismel og 1 ss. av sukker. Påfør lim til ansiktshår og la pastaen tørke inn i en stivnet tekstur. Løsner for hårfjerning.

Opprett et stoff som ligner på voks ved å blande 2 kopper sukker, 1/4 kopp vann og 1/4 kopp sitronsaft. I en kjele, varme til boblende og deretter la den avkjøles helt trygt å ta på. Prep huden med et lett lag av maismel eller hvetemel, deretter bruker den nye størknet såpe på huden i retning av håret. Press ned med klut strimler og skrelle tilbake i motsatt retning håret.

En annen variant av denne fremgangsmåte innebærer å bruke honning i stedet for vann, og å utføre den samme rutine.