Hvordan Juice for Arthritis & alvorlig utmattelse

February 19

Hvordan Juice for Arthritis & alvorlig utmattelse


Mens det fortsatt er ingen kur for leddgikt og enkelte former for utmattelse, er det et par ting du kan prøve hjemme. Kosthold sammen med mosjon og hvile sies å opprettholde helse og bedre aliments, for eksempel leddgikt og tretthet. The Center for Disease Control anbefaler at menn og kvinner spiser opptil fem servering av frukt og grønnsaker om dagen; avhengig av deres alder og aktivitetsnivå. Juicing er en av de beste måtene å innlemme disse frukt og grønnsaker du trenger i et sunt kosthold. Juicing lar deg å konsumere disse grønnsaker og frukt i deres rå former; Dette opprettholder flere av sine vitaminer og mineraler.

Bruksanvisning

gikt

1 Juice matvarer som appelsiner, grapefrukt, Swiss-Chard, grønnkål og andre høy i vitamin C. Vitamin C er kjent for å redusere betennelse. Vitamin C er også en antioksidant og kan bidra til å beskytte cellene mot frie radikaler.

2 Legg grønnsaker og frukt som inneholder mye vitamin B6. Vitamin B6 har vært nyttig for å redusere hevelse. Frukt og grønnsaker som inneholder B6 er vannmelon, avocado, banan, grønne bønner og paprika.

3 Legg litt vitamin E; som vitamin B6, vitamin E naturlig anti-inflammatorisk egenskaper. Dette vil bidra til å redusere noen hevelse. Grønnsaker og frukt som inneholder vitamin E er tyttebær, nektariner, mango, papaya, bladbete, gresskar, squash og poteter. Legg noen alfalfaspirer eller amaranth blader til din juice for å øke inntaket. Ifølge University of Maryland Medical Center, selen når kombinert med vitamin E blir en kraftig antioksidant. Antioksidanter bidrar til å beskytte kroppen mot frie radikaler. Det er allment antatt at frie radikaler kan være en medvirkende faktor i leddgikt.

alvorlig tretthet

4 Tilsett litt jern i kostholdet ditt. Juicing frukt og grønnsaker som brokkoli, grønnkål, rødbeter greener, løvetann greener, jordbær og bjørnebær kan bidra til å innlemme mer jern i kostholdet ditt. Jern er en integrert del av hemoglobin, proteinet i røde blodceller. Dette proteinet bidrar til å frakte oksygen til kroppens vev.

5 Juice matvarer som er rike på vitamin C. Mens vitamin C-mangel er sjelden; en diett rik på vitamin C kan bidra til å forhindre skjørbuk. Sykdommen skjørbuk kan føre til anemi og tretthet. Matvarer som inneholder vitamin C er grapefrukt, sitroner, appelsiner, guava, kiwi, ananas, jordbær, grønnkål, amaranth blader og bok choy.

6 innlemme mer frukt og grønnsaker som inneholder folat også kjent som vitamin B9. En kropp mangelfull på vitamin B9 kan oppleve anemi. Frukt og grønnsaker som inneholder folat er bjørnebær, bringebær, tyttebær, appelsiner, lima bønne, erter og spinat.

juicing

7 Plugg inn juicer.

8 Vask alle produsere med en frukt og grønnsaker vask for å fjerne plantevernmidler og voks belegg.

9 Hakk frukt og grønnsaker, slik at de lett kan passe inn i juicer.

10 Velg grønnsaker eller frukt. Når juicing grønnsaker som bok choy, grønnkål eller andre grønne greener legge en gulrot eller et eple for å gjøre det mer appetittvekkende.

11 Sakte sette råvarer inn i juicers sjakten. Legge til frukt og grønnsaker for fort kan føre til massen å bli våt. Pulp bør være tørr å ta, ønsker du å trekke ut så mye saft som mulig.

Hint

  • Drikk juice så snart du er ferdig juicing. Saften vil begynne å miste sine vitaminer og mineraler snart etter juicing stopper.
  • Ta alltid kontakt med lege før du starter en diett eller ernæringsprogram.
  • Fatigue er et symptom, ikke en sykdom. Snakk med legen din for å finne ut hva som forårsaker mangel på energi, og tretthet.