Natural Cures for Lyme sykdom Symptomer

August 15

Lyme sykdom er forårsaket av bakterier som kalles Borrelia som er gjennomført av flått og er gjenkjennelige med en sirkulær, rødlig utslett som vises på huden. Hvis fanget i de tidlige stadier, er Lyme sykdom i stor grad kureres av medisinsk fagpersonell gjennom bruk av antibiotika. Noen bevis tyder på at naturmidler kan være effektiv i behandling av symptomer på Lyme sykdom, men du bør konsultere en medisinsk faglig før du prøver noen behandlinger på egen hånd.

Herbal Supplements

Noen leger anbefaler en urte supplement kjent som Katteklo eller Samento som en naturlig behandling for Lyme sykdom, ifølge Health New Age nyhetsbrev. Urten er ikke giftig og arbeider for å rense kroppen for de borreliabakterier. Den kommer i kapselform, og bør tas på daglig basis for å oppnå maksimale resultater. Symptomer som tretthet, hodepine og muskelsmerter vil ofte komme tilbake hvis en pasient slutter å ta urte supplement.

Andre urter kan også gis som en del av et homøopatisk middel for symptomer på Lyme sykdom. Typer urter vil variere, avhengig av type og alvorlighetsgrad av et individs symptomer, og bør være foreskrevet av en homøopatisk lege for best resultat. Urter kan inkludere Super Aloe Vera Juice, Ashwangha, Melilotis eller Cimicifuga.

kosttilskudd endringer

Julian Whitaker, grunnleggeren av Californias Whitaker Wellness Center, tyder på at hvitløk og matvarer med et høyt innhold av vitamin C kan bidra til å bekjempe virkningene av Lyme sykdom. Hvitløk fungerer som et antibiotikum, mens jordbær, paprika og sitrusfrukter hjelpe kroppen til å bygge immunitet. Denne immunitet gir lindring av symptomer på Lyme sykdom som ligner influensa.

Temperatur

Leddsmerter er et vanlig symptom på Lyme sykdom, som kan lindres ved bruk av hydroterapi som isposer eller varme komprimerer. Kjedelig, gjennomtrengende smerte bør behandles med en varm komprimere, anvendt rett på det smertefulle området. For skarpere, intens smerte, vikle en ispose i en plastpose og et håndkle og holde det på plass på det berørte området i 10 til 20 minutter. Behandlingen bør gjentas hver fjerde time til smerten reduseres.

Varmebehandling kan også anvendes for å styrke immunsystemet og redusere symptomene på Lyme-sykdom. Pasienter heve kroppstemperaturen til rundt 102 grader ved å sitte i en badstue, boblebad og dampbad. Dette bør gjøres en gang om dagen for ikke mer enn 20 minutter, ifølge cindeegardner.com.