Naturlig rettsmidler for tinnitus med Celtic Sea Salt

February 16

Tinnitus er en tilstand der den lidende hører ringing, piping eller susende lyder i fravær av ytre stimuli. Dette kan variere fra knapt merkbart til ødeleggende. Mens det er allopathic behandlinger som reseptbelagte medisiner, auditiv terapi og siste utvei kirurgi, kan det være lurt å prøve en hjemme bøte for å spare penger og unngå mulige hørselsskader fra syk anbefales prosedyrer.

Hvordan bruke Celtic Sea Salt

Celtic havsalt kan kjøpes på ethvert hel mat butikk eller på nettet. Det er fuktig og grå, snarere enn tørr og hvit som bordsalt. Du kan bruke det til matlaging og krydder, akkurat som behandlet bordsalt, men du trenger ikke å bruke så mye av det for god smak. Du kan også starte en diett av drikking salt oppløst i renset vann for å sikre at du får nok til å hjelpe din tilstand. Celtic havsalt har vist seg å senke blodtrykket hos hypertensive mennesker, ifølge Regenerative Nutrition hjemmeside. Dette er i strid med den populære konseptet at salt forårsaker høyt blodtrykk. Bearbeidet bordsalt kan føre til helseproblemer når det brukes i overkant fordi det ikke selges slik det finnes i naturen.

Hvorfor fungerer det

Tinnitus er en lidelse som kan ha flere ulike årsaker. Det er viktig å arbeide med din lege for å finne ut om din tinnitus er forårsaket av en vitamin mangel, hodeskade, stress eller andre faktorer. Noen tinnitus er et resultat av høyt blodtrykk. Celtic havsalt inneholder opptil 90 spormineraler som ikke finnes i vanlig bordsalt. Siden kroppene våre er stort sett salt vann (du vil merke at blod, tårer og fostervann er alle salt), er det forståelig at vi trenger salt og mineraler det inneholder å være sunn. Magnesium er et viktig mineral for generell helse, spesielt hjertefunksjon og stressreduksjon. Ifølge TinnitusFormula.com, magnesium bidrar til å beskytte nerve avslutninger i øret og hemmer glutamat. Glutamat er en neurotransmitter som er produsert når lydbølgene beveger seg over reseptorer i øret. Hvis for mye glutamat er produsert, vil du høre piping og ringer bare på grunn av luften flytte over reseptorer. Magnesium kan bidra til å beskytte nerve avslutninger fra å bli altfor stimulert, redusere støy.