Hvordan overvinne et platå på Zone Diet

July 26

Det er frustrerende. Du har fulgt Zone Diet til "T." Du har vært å miste, og plutselig du har truffet et platå. Det er normalt for at dette skal skje uansett hva planlegger du følger. Du er ikke alene. Nøkkelen til å komme over platået er å gjøre små justeringer i spise og mosjon planer.

Bruksanvisning

1 Skriv ned alt i en food journal. Dette tvinger deg til å være ærlig med deg selv og med Zone Diet. Dette inkluderer nibbling du kan gjøre når du lager middag.

2 Redusere karbohydrater litt til hvert måltid. Legg i en ekstra teskje av enumettet fett. Dette vil bidra til å kontrollere insulin nivåer og holde kalorier i sjakk.

3 Snakk med legen din dersom du tror dine medisiner er å øke insulin nivåer. Dette kan inkludere blodtrykket meds, hormonbehandling og steroider. Du må kanskje supplere med fiskeolje.

4 Drikk mye vann. Det er sant at vannet vil hjelpe systemet skylle våre alle giftstoffer, gi deg en fornøyd følelse og hjelpe deg å miste vekt.

5 Redusere karbohydrater litt til hvert måltid. Legg i en ekstra teskje av enumettet fett. Dette vil bidra til å kontrollere insulin nivåer og holde kalorier i sjakk.

6 Endre opp ditt treningsprogram. Noen ganger platåer kan være skylden på kroppen din får for vant til å gjøre de samme øvelsene og arbeider de samme musklene. Prøv sykling eller en elliptisk maskin i stedet for å gå på tredemølle, for eksempel.

7 ansette en trener å få baken i gir. Arbeide med noen bør motivere deg til å komme til gym og presse deg selv.