Quick Vekttap etter graviditet

December 12

Quick Vekttap etter graviditet


Etter ni måneder med kontinuerlig vektøkning, når levering dagen kommer og barnet endelig kommer, de fleste kvinner ønsker å miste de ekstra pounds fikk under svangerskapet raskt. Selv om det kan være vanskelig, lage og følge en post-graviditet diett og mosjon plan er instrumental i ikke bare miste vekt, men også i å holde det fra å returnere.

Post-graviditet kosthold for å øke metabolismen

En mangfoldig ennå godt balansert kosthold er nøkkelen til å miste vekt og opprettholde en sunn livsstil etter svangerskapet. Å spise fisk, kylling, magert storfekjøtt og lav-fett meieriprodukter gir protein trengs for å bygge muskelmasse. Frukt, grønnsaker og hele korn gir fiber og energi til trening og kan gi følelsen av fylde for lengre perioder enn andre matvarer. Fiber er også vanskelig å bryte ned, noe som gjør at kroppen bruker mer energi og øker forbrenningen i prosessen. Å spise fem til seks ganger per dag, eller omtrent hver 2 til 3 timer, vil også hjelpe til med å miste vekt ved å øke metabolismen. Etter hvert måltid, er stoffskiftet stimuleres for en kort tid, og forsikrer kroppen at det ikke kommer til å sulte. Derfor vil det ikke bli lurt til å lagre fett. Mens koffein kan eller ikke kan øke stoffskiftet, kan kosttilskudd som tran øke metabolismen av opptil 400 kalorier per dag, ifølge forskere fra University of Western Ontario (se Reference 2). Velge kapsler inneholdende minst 300 milligram av EPA og DHA totalt for de mest betydningsfulle metabolisme løft.

Trening

Kvinner bør vente 6 uker etter fødselen vaginalt eller 8 uker hvis ved keisersnitt før du deltar i noen øvelse diett. Etter å ha mottatt klarering fra lege, begynner en øvelse programmet vil bidra til å brenne daglige kalorier som forbrukes og fett som ble oppnådd i løpet av svangerskapet. Start en hjerte-program ved å gå 30 minutter per dag 3 dager i uken for å bygge utholdenhet og utholdenhet for mer intense fremtidige treningsøkter. Øke lengden på å gå eller løpe tid og frekvens vil bygge muskler mens du brenner flere kalorier. Kombiner dette med styrketrening ytelser fra yoga eller pilates annenhver dag for å få maksimale resultater. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot magemusklene ved å gjøre crunches daglig, siden de kan skille under svangerskapet på grunn av veksten av barnet. Selv om trening er en viktig komponent i en vellykket vekttap programmet, aldri mosjonerer til poenget med utmattelse og slutter å trene og kontakte lege dersom det er økt vaginale blødninger, svimmelhet eller hjertebank.