Hvordan å miste 10 prosent Kroppsvekt

December 5

"Diet" trenger ikke å være et skittent ord. Her er en enkel måte å miste 10 prosent av kroppsvekten med svært liten innsats. Husk at du ikke få vekten over natten, så det er ikke til å komme ut på den måten. Forplikte seg til denne planen, og du vil se en slank kropp på et blunk.

Bruksanvisning

1 Del din nåværende vekt med 10 og at antallet er målet. For eksempel, hvis du veier 150 lbs., Er 10 prosent 15 lbs. Gjør et løfte om å ikke veie deg mer enn en gang i uken. Normal vekt svinger hver dag og ikke ser at skalaen rikke kan være frustrerende.

2 Spis som du normalt ville, med tre unntak: La 10 prosent av maten på tallerkenen din. Unngå andre runde. De eneste mat du kan spise 100 prosent av er grønnsaker, hele korn og frukt (og du kan bare spise 100 prosent av disse matvarene hvis du ikke legger til fett, som majones eller smør).

3 Øvelse 10 prosent mer. Hvis du for tiden går en mil om dagen, øker du det ved en tiendedel. Hvis du for tiden gjør 10 sett med 10 sit-ups, gjør 11 sett med seks sit-ups. Hvis du kjører en time, legge til seks minutter. Hvis du går til yoga klasse for en time, strekke det ut ytterligere seks minutter.

4 Drikk 10 prosent mer vann. Drikk rent vann, ikke juice eller diett brus.

Hint

  • Ved å redusere kaloriinntaket med 10 prosent og øke treningen med 10 prosent, vil du gå ned i vekt dobbelt så fort som bare gjør det ene eller det andre. For eksempel, hvis du vanligvis ta i 1500 kalorier, du ville være å kutte ut 150 kalorier. Hvis du vanligvis forbrenner 1500 kalorier, vil du brenne 150 mer med svært liten innsats. Det er en forskjell på 300 kalorier om dagen.
  • Alltid legen din før du starter en ny diett eller treningsprogram.
  • Du bør aldri gå under den anbefalte vekten eller under 1200 kalorier per dag.